Libnet.ro
UNICEF

05:00

Marea Britanie: Imigranti romani, arestati la doua zile de la anularea restrictiilor pe piata muncii

B1 B1,
Marea Britanie: Imigranti romani, arestati la doua zile de la anularea restrictiilor pe piata muncii

Mai multi romani, inclusiv o femeie, sositi in Marea Britanie pentru ingrijiri medicale gratuite, au fost arestati, vineri, la Londra, la doua zile dupa ridicarea restrictiilor impuse pe piata muncii. Aproximat. continuă pe B1

12 romani arestati la Londra pentru ca nu aveau acte.

12 romani au fost arestati la Londra, pentru ca nu aveau acte. Ei vor fi expulzati in Romania si nu se vor mai putea intoarce timp de un an in Marea Britanie. Citeste si: Primii romani in Marea Britanie: Nu am venit sa fur Romanii voiau sa profite de ingrijirile medicale gratuite, potrivit B1TV. Citeste si: Romani de la Cambridge denunta retorica lui Cameron fata de imigranti Incidentul vine dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii. Romanii vor primi bilete gratuite spre Romania.

Invazia romaneasca in Marea Britanie nu a mai avut loc.

Temuta invazie romaneasca in Marea Britanie nu a avut loc, recunoaste presa britanica. Politicienii de dreapta si presa au avertizat ca prima zi a noului an va aduce hoarde de imigranti romani si bulgari, The Guardian conchide ca afluxul asteptat nu a avut loc. Nu au fost curse suplimentare nici de autocare, nici de avioane dinspre Bucuresti si Sofia, informeaza Mediafax. Secretarul de stat pentru Imigratie, Mark Harper, a afirmat ca declaratiile privind un aflux de imigranti sunt exagerate.

Primii romani in Marea Britanie: Nu am venit sa fur.

Ridicarea de la 1 ianuarie a restrictiilor tranzitorii impuse romanilor si bulgarilor pe piata muncii din toate statele Uniunii Europene constituie subiect de prima pagina pentru numeroase publicatii aparute miercuri in Marea Britanie, transmite Agerpres. Citeste si: Cum vor schimba romanii piata muncii in UE Modul de prezentare este foarte diferit, ca si in lunile precedente, cand o parte din presa a vorbit despre un val de imigranti, care ar urma sa impovareze serviciile de securitate .

Daily Mail: Autobuze si avioane pline cu romani si bulgari se indreapta spre Marea Britanie

Jurnalistii de la ziarul Daily Mail continua seria de articole privind impactul deplasarii masive a romanilor si bulgarilor spre Marea Britanie, in urma ridicarii restrictiilor de pe piata de munca la 1 ianuarie, acestia sustinand ca in acest moment avioane si autobuze pline de cetatenii celor doua tari se indreapta spre tara lor.

The Sun: De azi, Marea Britanie are granita cu Republica Moldova

Sute de mii de imigranti din afara UE ar putea inunda Marea Britanie - pentru ca ei detin pasapoarte bulgare si romane, sustine in primul numar din anul 2014 tabloidul britanic The Sun.

Romani arestati la Viena, in cazul unor jafuri la magazine de bijuterii.

Doi romani, arestati la Viena in cadrul anchetelor a doua jafuri la magazine de bijuterii . Arestarle s-au facut la solicitarea politiei franceze. Unul dintre jafuri a fost comis saptamana trecuta la buticul Jacquot, pe strada Domului, la Strasbourg, relateaza Les dernieres nouvelles dAlsace DNA) online, informeaza Mediafax. Potrivit DNA, cei doi barbati, in varsta de 17 si 22 de ani, se aflau la bordul unui vehicul dat in urmarire de catre Directia Interregionala a Politiei .

Marea Britanie e pe jar dupa o gluma proasta la adresa lui Michael Schumacher

Politicienii din Marea Britanie au facut o remarca nelalocul ei legata de Michael Schumacher, iscand un scandal pe mediile online, dar si in presa locala care nu a vazut-o deloc cu ochi buni.

Ambasadorul roman in Marea Britanie, ironic la adresa britanicilor care au asteptat invazia romanilor pe aeroport, in prima zi a anului 2014

Ambasadorul roman in Marea Britanie, Ion Jinga, a scris un comentariu ironic la adresa jurnalistilor si parlamentarilor britanici care au asteptat invazia romanilor pe aeroport, in prima zi a anului 2014.

FOTO EXCLUSIV Acasa la singurul roman care a invadat Marea Britanie

Victor Spirescu 30 de ani), devenit vedeta in presa din Marea Britanie, la 1 ianuarie, si prezentat drept unul dintre invadatorii din estul Europei, este un tanar sarac din satul uitat de lume Pelisor, din Sibiu, cu un vis simplu: sa stranga bani pentru casa. Romanul spulbera, insa, mitul britanicilor si le transmite ca nu-si va da tara pentru Anglia.

FOTO VIDEO Acasa la singurul roman care a invadat Marea Britanie

Victor Spirescu 30 de ani), devenit vedeta in presa din Marea Britanie, la 1 ianuarie, si prezentat drept unul dintre invadatorii din estul Europei, este un tanar sarac din satul uitat de lume Pelisor, din Sibiu, cu un vis simplu: sa stranga bani pentru casa. Romanul spulbera, insa, mitul britanicilor si le transmite ca nu-si va da tara pentru Anglia.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )