Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marea Britanie a impus restrictii pentru 20 de oficiali rusi pentru incalcarea drepturilor omului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie a impus restrictii pentru 20 de oficiali rusi pentru incalcarea drepturilor omului

Marea Britanie a impus restrictii pentru peste 20 de oficiali rusi, pe care ii banuieste de implicarea in uciderea avocatului Serghei Magnitki, pe fondul unor relatii tot mai reci intre cele doua tari si a ceea ce Londra considera acte destabilizatoare din partea Moscovei, transmite Radio Europa Libera. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie a impus restrictii pentru 20 de oficiali rusi acuzati de incalcarea drepturilor omului

Marea Britanie a impus restrictii pentru peste 20 de oficiali rusi, pe care ii banuieste de implicarea in uciderea avocatului Serghei Magnitki, pe fondul unor relatii tot mai reci intre cele doua tari si a ceea ce Londra considera acte destabilizatoare din partea Moscovei, transmite Radio Europa Libera.

Interzis romanilor! Lista completa a statelor europene care ne-au impus restrictii de calatorie

Romania se afla in acest moment in primele patru state din Uniunea Europeana cu cea mai mare rata a infectarilor la 100. 000 de locuitori. Cel putin 10 state europene au impus restrictii de calatorie cetatenilor romani dupa cresterea alarmanta a numarului de infectari din Romania, in conditiile in care doar Suedia, Portugalia si Luxemburg ne depasesc la numarul de noi cazuri de Covid-19.

MAREA BRITANIE: Huawei trebuie sa respecte conditii clare pentru a fi implicata in constructia retelei 5G

Grupul chinez Huawei trebuie sa respecte conditii clare pentru ca Marea Britanie sa ii permita in continuare sa fie implicat in dezvoltarea infrastructurii de telecomunicatii 5G, a declarat ministrul Sanatatii, Matt Hancock, in urma unei informatii potrivit careia accesul Huawei la acest proiect va fi blocat.

Rusia ameninta Marea Britanie, ca urmare a sanctiunilor economice impuse pentru incalcarea drepturilor omului

Rusia ameninta ca va reactiona dur la sanctiunile impuse luni de Marea Britanie unui numar de 49 de persoane si organizatii, intre care si 25 ruse, in cadrul unui nou mecanism privind pedepsirea incalcarii.

Marea Britanie: Vanzarile Dacia au scazut cu peste 28% in iunie

Vanzarile de masini noi Dacia in Marea Britanie au scazut cu 35% in iunie, la 145. 377 unitati, cel mai redus declin din februarie, in urma redeschiderii graduale a showroom-urilor dupa relaxarea masurilor de urgenta impuse pentru limitarea pandemiei de coronavirus Covid-19), a anuntat Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Regatul Unit SMMT).

Marea Britanie se razgandeste in privinta Huawei: de ce renunta la aceasta pentru implementarea 5G

Marea Britanie revizuieste decizia pe care o luase in ianuarie, prin care anunta ca va permite Huawei sa participe la licitatia 5G din tara. Acum, Regatul Unit pare sa renunte la compania.

Marea Britanie aloca 8,4 milioane de lire sterline pentru o analiza a efectelor COVID-19 pe termen lung asupra pacientilor

Marea Britanie a anuntat ca va investi 8,4 milioane de lire sterline 10 milioane de dolari) pentru un studiu ce va analiza efectele pe termen lung ale coronavirusului asupra pacientilor, noteaza Reuters. Astfel,.

Pub-urile si restaurantele din Marea Britanie s-au redeschis. Expertii in Sanatate Publica: Riscurile sunt prea mari

Marea Britanie a anulat restrictiile pentru restaurantele si pub-urile din orase, dupa trei luni de suspendare a activitatii, in contextul pandemiei de COVID-19. Mai mult, noul pachet de relaxare a restrictiil.

Marea Britanie, 500 de milioane de lire pentru un potential vaccin anti Covid

Marea Britanie este aproape sa accepte un acord de furnizare de 500 de milioane de lire sterline 624 milioane de dolari) cu Sanofi si GlaxoSmithKline pentru 60 de milioane de doze din potentialul lor vaccin COVID-19, a raportat Sunday Times.

E OFICIAL: Marea Britanie nu ridica restrictiile de calatorie pentru romani

Romania nu a fost inclusa de Guvernul de la Londra pe lista celor 59 de tari consideate cu risc redus. Astfel romanii care merg in Marea Britanie dupa 10 iulie sunt obligati sa se autoizoleze, scrie Digi24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )