Libnet.ro
UNICEF

18:00

Marea Britanie interzice echipamentele Huawei de anul viitor

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie interzice echipamentele Huawei de anul viitor

Operatorii telecom din Marea Britanie nu vor mai avea voie sa instaleze echipamente produse de chinezii de la Huawei incepand cu luna septembrie a anului viitor. continuă pe Adevărul

Marea Britanie interzice echipamentele Huawei

Operatorii telecom din Marea Britanie nu vor mai avea voie sa instaleze echipamente produse de chinezii de la Huawei incepand cu luna septembrie a anului viitor.

Brexit. Marea Britanie a deschis aplicatiile pentru vize de munca in Regatul Unit dupa 1 ianuarie 2021

Noul sistem pentru imigratie va fi simplu, eficient si flexibil , a promis secretarul de stat pentru afaceri interne Priti Patel. incepand de marti, cetatenii straini, inclusiv din UE, vor putea aplica pentru viza de munca in Marea Britanie, relateaza BBC.

The Guardian: Romancele, traficate la scara industriala in Marea Britanie. Profituri de milioane de lire pentru sefii gruparilor criminale

Cazul victimelor traficului de persoane provenite din Romania si exploatate in Marea Britanie a atra astntia presei din Regat, publicatia The Guardian dedicand un material victimelor tacute. Acum trei.

Regina Elisabeta renunta la tron. Anuntul soc din Marea Britanie: cine ii ia locul in cel mai scurt timp

Regina Elisabeta il va face mai devreme sau mai tarziu pe printul Charles Regent. in acelasi timp un numar din ce in ce mai mare de sarcini ii sunt atribuite printului William. Iminenta retragerii Reginei este o certitudine, spune presa britanica. Regina Elisabeta se va retrage de pe tronul Marii Britanii Regina Elisabeta si-a pastrat .

Marea Britanie pregateste primele imunizari cu vaccin anti-Covid-19

Marea Britanie va aproba saptamana viitoare vaccinul pentru Covid-19 produs de companiile Pfizer si .

Marea Britanie, pe cale sa devina prima tara care aproba vaccinul anti-coronavirus Pfizer. Acesta va fi autorizat peste cateva zile, iar livrarile vor incepe imediat

Marea Britanie este pe cale sa aprobe, saptamana viitoare, vaccinul anti-Covid-19 dezvoltat de BioNTech si Pfizer, iar livrarile vor incepe la cateva ore dupa autorizare, potrivit Financial Times si Reuters.

Marea Britanie, in pericol sa devina Mica Britanie. Premierul Scotiei spune ca tara sa va obtine independenta

Premierul Scotiei, Nicola Sturgeon, si-a declarat convingerea ca tara sa va obtine independenta fata de Marea Britanie, in contextul in care majoritatea scotienilor se opun iesirii din Uniunea Europeana.

Premierul Scotiei vrea sa organizeze cat mai curand posibil un referendum pe tema separarii de Marea Britanie

Premierul scotian Nicola Sturgeon vrea sa organizeze un al doilea referendum asupra separarii regiunii sale de Marea Britanie.

Scotia ar putea obtine independenta fata de Marea Britanie pentru a ramane in UE. Premierul scotian: Ne apropiem de un moment istoric. Independenta este o perspectiva clara

Premierul Scotiei, Nicola Sturgeon, s-a declarat convinsa, sambata, ca va obtine independenta Scotiei fata de Marea Britanie, in contextul in care majoritatea scotienilor se opun iesirii din Uniunea Europeana, conform cotidianului The Guardian.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, da asigurari ca taxele nu vor creste anul viitor: Programul nostru de guvernare e pe investitii

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a dat asigurari luni ca guvernul liberal nu va introduce noi taxe nici anul acesta, nici anul viitor. Florin Citu da asigurari ca nu vor fi introduse noi .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )