Libnet.ro
UNICEF

07:00

Marea Britanie nu va limita in niciun fel accesul romanilor si bulgarilor pe piata muncii

Antena3 Antena3,
Marea Britanie nu va limita in niciun fel accesul romanilor si bulgarilor pe piata muncii

Londra nu va limita in niciun fel drepturile cetatenilor romani si bulgari de a munci in Marea Britanie, anunta ambasada britanica din Sofia, relateaza presa bulgara. Ambasada britanica a. continuă pe Antena3

Marea Britanie transmite ca nu va limita in niciun fel accesul romanilor si bulgarilor pe piata muncii

Londra nu va limita in niciun fel drepturile cetatenilor romani si bulgari de a munci in Marea Britanie, anunta ambasada britanica din Sofia. Ambasada britanica a transmis un comunicat in contextul.

Marea Britanie sustine ca nu va limita in niciun fel accesul romanilor si bulgarilor pe piata muncii de anul viitor

Londra nu va limita in niciun fel drepturile cetatenilor romani si bulgari de a munci in Marea Britanie, potrivit unui anunt transmis de ambasada britanica din Sofia in contextul eliminarii restrictiilor pe piata muncii incepand din 1 ianuarie 2014, relateaza presa bulgara.

Adriean Videanu, la DIICOT: Nu am niciun fel de relatie cu Ioan Niculae.

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, s-a prezentat joi la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul de complot si subminare a economiei nationale. El a declarat ca le va prezenta anchetatorilor toate documentele care i-ar putea dovedi nevinovatia. Nu am niciun fel de relatie cu Ioan Niculae, a declarat Adriean Videanu la intrarea in sediul DIICOT. Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala fata de Videanu Adriean, pentru savarsirea infractiunilor de complot si subminarea .

Marea Britanie: O tanara a gasit in sticla de Cola resturi dintr-o manusa chirurgicala de plastic (FOTO)

Robyn Hills, o tanara din Marea Britanie a ramas socata cand a vazut ce se afla in sticla de Cola pe care o cumparase dintr-un supermarket, relateaza DailyMail. Dupa ce a desfacut sticla, Robyn.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )