Libnet.ro
UNICEF

18:00

Marea Britanie: Un nou cotidian, primul in ultimii 30 de ani, va fi lansat in februarie

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Un nou cotidian, primul in ultimii 30 de ani, va fi lansat in februarie

Un nou cotidian generalist, primul in ultimii 30 de ani, The New Day, neutru politic, va fi lansat in Marea Britanie in 29 februarie, a anuntat luni grupul Trinity Mirror, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Iohannis, pe Facebook: Se vor respecta drepturile romanilor care muncesc in Marea Britanie

Iohannis, pe Facebook: Se vor respecta drepturile romanilor care muncesc in Marea Britanie. Presedintele poate recastiga din like-urile pierdute dupa apararea Antenelor, in defavoarea aplicarii hotararii judecatoresti prin care a fost condamnat Dan Voiculescu si s-a dispus recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro.

Marea Britanie va organiza pe 23 iunie referendumul privind apartenenta la UE

Marea Britanie va organiza pe 23 iunie referendumul privind apartenenta la Uniunea Europeana, anunta premierul David Cameron, citat de BBC news online, scri e Mediafax.

Klaus Iohannis, multumit de ce a obtinut Romania din negocierile UE-Marea Britanie: Altii au vorbit mai mult si au obtinut mai putin

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a declarat multumit de rezultatul negocierilor privind ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana, precizand ca Romania a obtinut amendarea mai multor puncte ale acordului in favoarea cetatenilor romani aflati la munca in Marea Britanie sau care isi propun asta pe viitor, in cadrul unei conferinte de presa tinuta la Bruxelles la sfarsitului reuniunii Consiliului European.

Brexit: Acord pentru reformarea relatiei dintre Regatul Unit si UE / Marea Britanie obtine un statut special in UE

Dupa zile de negocieri critice intre liderii europeni si premierul britanic, David Cameron, cele doua parti au ajuns la un acord acceptat unanim de cele 28 de state membre. Planul de masuri pentru a reforma relatia Regatului Unit cu UE va fi prezentat maine si guvernului britanic. Pretul platit de UE pentru a evita un Brexit se rezuma la concesiile facute in ceea ce priveste ajutoarele sociale oferite imigrantiilor si copiilor acestora. Premierul britanic a anuntat ca Marea Britanie va obtine prin acest acord un statut special in cadrul Uniunii.

Presedintele Frantei spune ca el face ceea ce trebuie pentru a mentine Marea Britanie in UE

Presedintele francez Francois Hollande a dat asigurari vineri ca face ceea ce trebuie pentru a mentine Marea Britanie in Europa.

Marea Britanie va decide viitorul Uniunii Europene. Cum vor fi romanii afectati de un eventual Brexit

Liderii europenei negociaza conditiile solicitate de Marea Britanie pentu a ramane in Uniunea Europeana, insa nu cu orice pret, relateaza Bloomberg.

Liderii europeni reiau negocierile la summitul de la Bruxelles. UE si Marea Britanie nu au ajuns inca la un acord

Marea Britanie si Uniunea Europeana nu au ajuns, inca, la un acord, dar au facut unele progrese, a declarat, vineri, premierul britanic David Cameron, inaintea reluarii summitului european de la Bruxelles.

Summit la Bruxelles. Donald Tusk anunta progrese in negocierile dintre UE si Marea Britanie

Presedintele Consiliului European Donald Tusk a anuntat vineri dimineata unele progrese in negocierile dintre Marea Britanie si liderii celorlalte 27 de state reuniti la Bruxelles, dupa 15 ore de discutii, dar a adaugat ca mai sunt multe de facut, relateaza BBC.

Marea Britanie va decide viitorul Uniunii Europene. Cum vor fi romanii afectati de un eventual Brexit - INFOGRAFIE

Liderii europenei negociaza conditiile solicitate de Marea Britanie pentu a ramane in Uniunea Europeana UE), insa nu cu orice pret, relateaza Bloomberg.

IGPR: Criminalitatea a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii opt ani

Criminalitatea in Romania s-a aflat, in 2015, la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, mentioneaza documentul de bilant al Inspectoratului General al Politiei Romane.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )