Libnet.ro
UNICEF

14:30

Marea Britanie: Numarul nou-sositilor proveniti din Romania si Bulgaria s-a dublat, intr-un an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie: Numarul nou-sositilor proveniti din Romania si Bulgaria s-a dublat, intr-un an

Numarul persoanelor nou-sosite in Marea Britanie provenite din Romania si Bulgaria s-a dublat intr-un an, ajungand de la 12. 000 la 28. 000, potrivit unor date publicate ieri la Londra de Biroul National de Statistica ONS), relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Cati romani si bulgari s-au stabilit in Marea Britanie in perioada 2013-2014

Oficiului Britanic pentru Statistica a anuntat ca, in ultimele 12 luni, aproximativ 28. 000 de cetateni romani si bulgari s-au stabilit in Marea Britanie, in timp ce rata imigratiei in Marea Britanie a.

Alerta de securitate in Marea Britanie de teama unor actiuni teroriste

Marea Britanie a ridicat nivelul alertei de securitate de la substantial la grav, al patrulea nivel pe o scara cu cinci trepte, in fata amenintarii teroriste legate de Siria si Irak, a anuntat vineri ministrul britanic de Interne, Theresa May, relateaza AFP.

De teama unor actiuni teroriste, Marea Britanie ridica nivelul alertei de securitate

Marea Britanie a ridicat nivelul alertei de securitate de la substantial la grav, al patrulea nivel pe o scara cu cinci trepte, in fata amenintarii teroriste legate de Siria i Irak, a anuntat vineri ministrul britanic de.

28.000 de romani si bulgari s-au stabilit in Marea Britanie in ultimul an

Aproximativ 28. 000 de cetateni romani si bulgari s-au stabilit in Marea Britanie in ultimele 12 luni, pana in martie 2014, comparativ cu 12. 000 in aceeasi perioada anterioara, pe fondul cresterii cu 39% a imigratiei generale in aceasta tara, relateaza.

Aproximativ 28.000 de romani si bulgari s-au stabilit in Marea Britanie in ultimele 12 luni

Aproximativ 28. 000 de cetateni romani si bulgari s-au stabilit in Marea Britanie in ultimele 12 luni, pana in martie 2014, comparativ cu 12. 000 in aceeasi perioada anterioara. Cresterea are loc pe pe fondu.

28.000 de romani si bulgari s-au stabilit in Marea Britanie in ultimul an

Aproximativ 28. 000 de cetateni romani si bulgari s-au stabilit in Marea Britanie in ultimele 12 luni, pana in martie 2014, comparativ cu 12. 000 in aceeasi perioada anterioara, arata BBC News,citat de Mediafax. Astfel, imigratia generala in Anglia a crescut cu 39%.

Va deveni cea mai mare putere a lumii. Marea Britanie isi indeamna cetatenii sa invete limba VIITORULUI

Engleza, franceza sau germana nu mai sunt limbi straine cautate de angajatori sau de marile firme multinationale. in tarile dezvoltate ale Europei se mizeaza pe mandarina. in Marea Britanie, premierul David.

Marea Britanie: Posibila legatura intre moartea unui tanar de 18 ani si campania Ice Bucket Challenge

Politia din Marea Britanie incearca sa stabileasca circumstantele mortii lui Cameron Lancaster, un tanar in varsta de 18 ani care a murit inecat. Decesul tanarului, care a murit inecat, ar putea fi legat de campania Ice Bucket Challenge, el inlocuind insa galeata cu apa cu gheata cu inotatul in apa rece. Tragedia s-a produs duminica in apropierea orasului Inverkeithing din regiunea Fife, unde tanarul se dusese cu prietenii la mare, anunta The Guardian.

Marea Britanie: Supermarketurile au ramas fara gheata din cauza campaniei ALS Ice Bucket

ALS Ice Bucket a facut ca multe supermarketuri din orase britanice sa ramana fara gheata, pe masura ce campania a luat amploare in randul populatiei, transmite dailymail. co. uk. Rafturile din congelatoare.

Media Music Awards au devenit cele mai iubite premii muzicale din Romania pe Facebook!

Media Music Awards, gala de premii muzicale ce se va desfasura anul acesta pe 18 septembrie la Sibiu, a devenit cea mai iubita manifestare de acest tip din Romania, judecand dupa numarul fanilor si dupa gradul de interactiune al acestora pe Facebook.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )