Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAREA BRITANIE PARASESTE UE: Ce se schimba dupa Brexit, la miezul noptii de vineri spre sambata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAREA BRITANIE PARASESTE UE: Ce se schimba dupa Brexit, la miezul noptii de vineri spre sambata

Brexitul urmeaza sa aiba loc la miezul noptii de vineri spre sambata, la 1. 317 zile de la decizia britanicilor de a parasi Uniunea Europeana UE) la 23 iunie 2016, relateaza AFP care prezinta ceea ce se va schimba incepand din acel moment. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie paraseste UE. Ce se schimba dupa Brexit, la miezul noptii de vineri spre sambata

Brexitul urmeaza sa aiba loc la miezul noptii de vineri spre sambata, la 1. 317 zile de la decizia britanicilor de a parasi Uniunea Europeana UE) la 23 iunie 2016, relateaza AFP care prezinta ceea ce se va schimba incepand din acel moment.

LUDOVIC ORBAN: Ne pare rau ca Marea Britanie paraseste UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca regreta decizia Marii Britanii de a parasii Uniunea Europeana dar ca obiectivul fundamental al tarii noastre este apararea drepturilor cetatenilor romani, el subliniind implicarea in negocierile privind acordurile post-Brexit referitoare la relatia intre Regatul Unit si UE.

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana

Parlamentul European a votat, miercuri seara, Acordul Brexit. 621 de eurodeputati au votat pentru, iar 49 impotriva. Dupa 47 de ani in Uniunea Europeana si trei ani de criza politica, Marea Britanie va parasi blocul comunitar, vineri, la miezul noptii.

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana. Ce spune ministrul roman de Externe despre negocierile care vor urma Mesajul catre romanii din Regatul Unit

Marea Britanie si Uniunea Europeana incep din martie negocierile pentru un acord post-Brexit, iar unul dintre aspectele avute in vedere de autoritatile de la Bucuresti vizeaza situatia romanilor care vor merge in Regatul Unit dupa 31 decembrie 2020, cand se incheie perioada de tranzitie. Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, spune ca este important ca in urma negocierilor dintre Uniunea Europeana si Regatul Unit sa se ajunga la o solutie care sa asigure un regim nediscriminatoriu pentru europeni - sa nu existe regimuri diferite intre cetatenii celor 27 de state membre pe teritoriul Regatului Unit.

Lovitura pentru romanii din Marea Britaniei. Ce se intampla dupa Brexit

Urmarile Brexit-ului pentru romanii din Marea Britaniei incep deja sa se simta. Ce se schimba pentru acestia? Vor urma sa piarda multi bani! Efectele Brexit-ului: Romanii vor pierde multi bani Prima veste proasta pentru romani, dupa Brexit. De la 1 februarie 2020, Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Decizia nici nu s-a finalizat .

VIDEO Parlamentul European a votat Acordul Brexit Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana vineri, la miezul noptii Ursula von der Leyen: Vreau ca UE si Regatul Unit sa ramana buni prieteni si buni parteneri

Parlamentul European a votat, miercuri seara, Acordul Brexit. Dupa 47 de ani in Uniunea Europeana si trei ani de criza politica, Marea Britanie va parasi blocul comunitar, vineri, la miezul noptii.

Brexit. Ce se schimba in Marea Britanie pentru romani de la 1 februarie 2020

Vineri la miezul noptii 1. 00 ora Romaniei), Uniunea Europeana va pierde, pentru prima data, un stat membru, care este unul dintre cele mai mari si cele mai bogate tari din blocul comunitar. Cetatenii romani care traiesc in Marea Britanie pot aplica pana in iunie 2021 pentru procedura de statut de rezident care le permite sa ramana in Regatul Unit dupa Brexit. Procedura este deschisa celor care locuiesc in Marea Britanie de cel putin cinci ani.

Vot final in Parlamentul European, in acesta seara, pe Acordul Brexit Dupa 47 de ani, Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana vineri, la miezul noptii

Dupa trei ani de criza politica in Marea Britanie, in urma referendumului din 2016, Brexitul trebuie ratificat de Parlamentul European, inainte de a intra oficial in vigoare vineri, la ora 23. 00 ora Londrei si GMT). in sesiune plenara la Bruxelles, miercuri seara, de la 19. 00, ora Romaniei, Parlamentul European va da unda verde Acordului privind Retragerea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana si din Comunitatea Europeana a Energiei Atomice.

BREXIT: Ce urmeaza pentru romanii din Marea Britanie

Romanii care traiesc in Marea Britanie pot aplica pana in iunie 2021 pentru obtinerea statutului de rezident, care le permite sa ramana in tara si sa beneficieze de aceleasi drepturi dupa iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, vineri, la miezul noptii. De asemenea, intrarea in Marea Britanie va fi permisa in continuare pe baza cartii de identitate, cel putin pana la 31 decembrie 2020, sau cu pasaportul, potrivit Ambasadei Romaniei in Regatul Unit.

Roaming dupa Brexit: ce se intampla cu tarifele dupa iesirea britanicilor din UE

Odata cu anuntarea Brexit-ului, trebuie sa stii ce se va intampla cu tarifele pentru roaming dupa ce Marea Britanie nu mai face parte din UE. Din 1 februarie 2020, Marea Britanie nu va mai fi,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )