Libnet.ro
UNICEF

05:00

Marea Britanie ramane un prieten al Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie ramane un prieten al Romaniei

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana, dar nu Europa si ramane un prieten al Romaniei si al Europei, a declarat, atazi, ambasadorul britanic la Bucuresti, Paul Brummell, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Mesaj pentru romanii care vor ramane in Marea Britanie dupa Brexit. Ce spune ambasadorul britanic la Bucuresti

Romanii care sunt la munca in Marea Britanie pot sta linistiti in legatura cu viitorul lor, chiar daca britanicii se pregatesc acum sa iasa din Uniunea Europeana. Mesajul a venit chiar de la.

Marea Britanie va folosi o serie de summituri internationale pentru consolidarea aliantei anti-Rusia

Marea Britanie va folosi o serie de summituri internationale din acest an pentru a solicita o strategie cuprinzatoare de combatere a dezinformarii rusesti si va impune o regandire a dialogului diplomatic traditional cu Moscova, ca urmare a negarilor Kremlinului privind utilizarea armelor chimice in Marea Britanie si Siria, informeazaThe Guardian.

Cambridge Analytica a depus cerere de intrare in insolventa in Marea Britanie

Firma de consultanta politica Cambridge Analytica, aflata in centrul scandalului legat de folosirea nepotrivita a datelor a milioane de utilizatori ai Facebook, a depus cerere de intrare in insolventa in Marea Britanie si isi va inceta activitatea, relateaza BBC, care citeaza un comunicat al companiei.

Cel mai mare exercitiu NATO din acest an are loc in Marea Neagra, sub coordonarea Romaniei

In Marea Neagra are loc, sub coordonarea Fortelor Navale Romane, cel mai mare exercitiu NATO din acest an, organizat pe flancul sud-estic al Aliantei. Participa peste 2. 300 de militari americani,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )