Libnet.ro
UNICEF

22:31

Marea Britanie a ridicat alerta de terorism la nivel critic dupa atacul de la metroul din Londra

B1 B1,
Marea Britanie a ridicat alerta de terorism la nivel critic dupa atacul de la metroul din Londra

Autoritatile britanice au decis vineri sa ridice nivelul de alerta terorista de la sever la critic dupa atacul de dimineata de la statia de metrou Parsons Green din Londra, anunta BBC. Nivelul de alerta. continuă pe B1

Alerta terorista la cel mai inalt nivel in Marea Britanie. Un atac e iminent

Panica totala in Marea Britanie, dupa incidentul terorist dintr-un metrou londonez. Autoritatile au decis sa ridice alerta terorista la cel mai inalt nivel, de la sever la critic, ceea ce.

Marea Britanie este foarte aproape de un acord pentru drepturile cetatenilor UE

Marea Britanie tinde sa incheie un acord cu Uniunea Europeana care sa ajute la protejarea drepturilor cetatenilor dupa Brexit, potrivit mediafax. Drepturile cetatenilor UE din Marea Britanie.

VIDEO Legaturile unor soferi romani de TIR cu cartelul de droguri Sinaloa din Mexic. Ce spune presa din Marea Britanie despre banda de traficanti romani

Presa din Marea Birtanie a relatat de mai multe ori in ultimele luni faptul ca unul dintre cele mai puternice carteluri de droguri din lume, Sinaloa din Mexic, a ajuns la o intelegere cu o banda din Romania pentru trafic de droguri de mare risc. Cocaina era preluata de soferi romani de TIR, dn Belgia dupa care era transportata si introdusa ilegal in Marea Britanie.

FOTO VIDEO Furtuna Aileen loveste Marea Britanie. Englezii se tem ca ar putea suferi pagube asemanatoare cu cele produse de uraganul Irma

Prima furtuna puternica din Marea Britanie, Aileen, a lasat mii de oameni fara curent electric, aducand dupa sine rafale de vant puternice si alerte de inundatii.

Cum a fentat legea interlopul roman care a mutat sute de kilograme de droguri din America de Sud in Marea Britanie

Marius Negrea, un interlop din Bistrita-Nasaud care a mutat sute de kilograme de risc si de mare risc din America de Sud in Marea Britanie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bistriteanul mai avea o condamnare la 4 ani de inchisoare, insa decizia nu este definitiva. Acesta a mai fentat legea o data, fiind achitat intr-un alt dosar.

CRONOLOGIE Marea Britanie, zguduita de CINCI atacuri teroriste in 2017!

Patru atacuri teroriste au zguduit, in 2017, Marea Britanie, cel mai grav avand loc pe Manchester Arena, la sfarsitul concertului indragitei artiste Ariana Grande. Vineri, o explozie puternica a avut loc la metroul londonez, deflagratia fiind provocata de un recipient care continea susbstante chimice, acesta fiind cel de-al cincilea atac terorist din 2017.

CRONOLOGIE Atentatele care au schimbat Europa. Marea Britanie, cea mai noua tinta a jihadistilor

In ultimii ani, mai multe tari din Europa au fost vizate de atentate teroriste, intre care Marea Britanie, Franta, Germania, Belgia, Suedia. Cel mai recent incident s-a produs, vineri, la metroul londonez, unde, o deflagratie puternica a ranit zeci de persoane.

Retea de trafic de droguri cu ramificatii in Germania, Marea Britanie si Olanda, destructurata de politisti

Politistii Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate a Politiei Romane, sub coordonarea procurorilor DIICOT, cu sprijinul Europol si Eurojust, destructurat o retea de trafic de droguri, care avea cu ramificatii in Germania, Marea Britanie si Olanda.

Decizie importanta pentru romanii din Marea Britanie. Parlamentul a aprobat un proiect de lege privind abrogarea dreptului european

Decizie importanta pentru romanii din Marea Britanie. Parlamentul britanic a aprobat abrogarea dreptului european. Concret, aceasta lege urmeaza sa permita Regatului Unit sa continue sa functioneze.

Membru al gruparii Academia Infractorilor, cautat de autoritatile romane, a fost prins in Marea Britanie

Un membru al gruparii Academia Infractorilor, arestat preventiv in lipsa, a fost adus in Romania din Marea Britanie, unde a fost prins pe 14 august. Barbatul este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, complicitate la talharie si favorizarea faptuitorului.

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )