Libnet.ro
UNICEF

18:01

Marea Britanie a ridicat nivelul de alerta terorista de la substantial la sever, dupa atacul din Viena

B1 B1,
Marea Britanie a ridicat nivelul de alerta terorista de la substantial la sever, dupa atacul din Viena

Marea Britanie a ridicat nivelul de alerta terorista de la substantial la sever. Asta inseamna ca autoritatile considera ca un atac este foarte probabil. Pe de alta parte, nu au o informatie. continuă pe B1

Marea Britanie si-a ridicat nivelul de alerta privind terorismul la sever, al doilea cel mai ridicat

Autoritatile din Marea Britanie au ridicat nivelul de alerta privind terorismul la sever ceea ce indica o probabilitate ridicata a unui atac, anunta BBC.

Marea Britanie intra in carantina! S-a depasit pragul de un milion de persoane contaminate cu virusul SARS CoV-2

Marea Britanie a depasit pragul de un milion de persoane contaminate cu virusul SARS CoV-2. Premierul Boris Johnson a anuntat ca Anglia va intra in carantina incepand de joi pana pe 2 decembrie.

Marea Britanie intra in carantina dupa ce a depasit pragul de 1 milion de contaminari cu SARS-CoV-2

Autoritatile au confirmat sambata ca Marea Britanie a depasit pragul de 1 milion de contaminari cu SARS-CoV-2. Prim-ministrul Boris Johnson a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca Anglia va intra in carantina din 5 noiembrie pana pe 2 decembrie si le-a cerut englezilor sa stea acasa pentru ca sistemul national de sanatate NHS) sa fie protejat.

Marea Britanie ia in calcul o noua carantina nationala. Restrictiile ar putea fi relaxate de Craciun, daca situatia se imbunatateste

Marea Britanie ar putea intra din nou in carantina nationala, pe o perioada de o luna, astfel incat numarul de infectari cu COVID-19 sa mai scada, iarmasurile sa se mai relaxeze inainte de.

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )