Libnet.ro
UNICEF

19:45

Marea Britanie va trimite inapoi migrantii care intra ilegal

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie va trimite inapoi migrantii care intra ilegal

Premierul britanic Boris Johnson a declarat ca Marea Britanieva trimite inapoi migrantii care intra . continuă pe România Liberă

Boris Johnson spune ca Marea Britanie ii va trimite inapoi pe migrantii care trec ilegal Canalul Manecii

Marea Britanie ii va trimite inapoi pe migrantii care incearca sa traverseze ilegal Canalul Manecii dinspre Franta, a declarat vineri premierul britanic Boris Johnson, potrivit Reuters.

Veste ingrijoratoare pentru romanii stabiliti in Marea Britanie

O veste ingrijoratoare pentru romanii stabiliti in Marea Britanie, dar si pentru cei care doresc sa plece la munca sau la studii in aceasta tara. Guvernul britanic ar putea pune capat regimului de.

Un roman condamnat de doua ori pentru viol in tara a atacat din nou in Marea Britanie. Ce pedeapsa risca barbatul

Un barbat condamnat de doua ori pentru viol care a ajuns in Marea Britanie din Romania a recidivat, violand o femeie pe care a intalnit-o intr-un club de noapte, scrie Daily Mail.

Mii de olandezi vor sa-si ia adio de la Marea Britanie pe plaja

Un utilizator olandez de Facebook a creat un eveniment prin care oamenii sa-si ia adio de la Marea Britanie, de pe plaja, cu mancare si bautura din plin, scrie Euronews.

Care va fi soarta cetatenilor UE din Marea Britanie dupa Brexit?

Desi nu ne mai desparte multa vreme de momentul Brexit, o serie de chestiuni extrem de importante sunt inca neclare, intre care situatia cetatenilor UE din Marea Britanie dupa iesirea tarii din Uniunea Europeana.

COSMAR pentru ROMANII din Marea Britanie, dupa Brexitul fara acord! NEAPARAT TREBUIE sa faceti ASTA pentru a putea RAMANE ACOLO

Atentie mare, romani! Cei care locuiesc in Marea Britanie, neaparat trebuie sa afle aceste lucruri bdaca mai vor sa ramana acolo incepand cu anul viitor.

in timp ce dadea mana cu Klaus Iohannis, Donald Trump s-a suparat pe Danemarca pentru ca nu i-a vandut Groenlanda, s-a ratoit la Europa ca nu s-a purtat frumos cu Marea Britanie si a chemat Rusia in G8

Declaratia de la Washington clarifica politica externa a Romaniei * Iulian Fota: Este pentru prima data cand vad o declaratie romano-americana cu valente anti-chinezesti Deputatul Virgil Popescu: Societatea Nationala Nuclear Electrica poate construi singura Unitatea 3 * Iulian Chifu: Retragerea ExxonMobil ar fi un semnal negativ cu privire la mediul investitional din tara noastra * Sorin Rosca Stanescu: Daca se va intampla ceea ce a oferit Klaus Iohannis, vom pierde zeci de miliarde de euro in urmatorii ani intalnirea la nivel inalt care a avut loc la Washington si semnarea declaratiei comune privind Parteneriatul Strategic de catre presedintii Klaus Iohannis si Donald Trump a iscat mai multe controverse prin tematica abordata si prin noua pozitionare a tarii noastre in politica externa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2482 seconds )