Libnet.ro
UNICEF

10:30

Marea Britanie: Trollii de pe Facebook si Twitter ar putea ramane fara drept de vot

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie: Trollii de pe Facebook si Twitter ar putea ramane fara drept de vot

Persoanele care provoaca agitatie pe retelele de socializare prin postarile si comentariile lor trolli) ar putea ramane fara drept de vot in Marea Britanie, potrivit unor noi masuri propuse de Comisia Electorala in scopul de a reduce abuzurile la adresa politicienilor, relateaza The Telegraph. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: Guvernul le-ar putea lua dreptul de vot agitatorilor de pe Facebook si Twitter, pentru a impiedica abuzul asupra politicienilor

Guvernul britanic le-ar putea interzice provocatorilor de pe social media sa voteze, potrivit unor noi masuri dure cerute de Comisia Electorala pentru a reduce valul de abuzuri cu care se confrunta adesea candidatii, relateazaThe Telegraph.

Meteorologii anunta locuitorii din Marea Britanie ca vor avea parte de zapada din luna octombrie

Marea Britanie este pe cale sa experimenteze o iarna venita mult mai devreme. Meteorologii sustin ca o parte a tariiva fi plina de zapada incepand cu luna octombrie. Temperaturile urmatoar.

Tarom a platit 120.000 dolari pentru decaparea si re-vopsirea aeronavelor Boeing in Marea Britanie

Cele doua aeronave Boeing 737-800 noua generatie) pe care le-a achizitionat Tarom, in acest an, prin leasing operational, au fost vopsite in Marea Britanie, intrucat acestea erau, initial, destinate companiei Pegasus din Turcia, care avea alte culori decat cele ale Tarom.

Qatar va cumpara 24 de avione de lupta de tip Typhoon din Marea Britanie

Qatar a semnat un acord pentru achizitionarea din Marea Britanie a 24 de avioane de vanatoare de tip Typhoon. Acesta este al doilea mare contrast semnat la Doha dupa declansarea, la inceputul lunii.

Kia Stonic in Marea Britanie va costa in jur de 21.000 de euro

Stonic ar putea juca un rol esential in cresterea vanzarilor Kia. Kia Stonic s-a si declarat competitorul direct al lui Nissan Juke, insa vom vedea cu ce arme vor ataca modelul japonez extrem de bine vandut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2396 seconds )