Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua astazi negocierile dificile pentru acordul comercial post-Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua astazi negocierile dificile pentru acordul comercial post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua astazi discutiile pentru acordul comercial post-Brexit, dar negocierile raman dificile, iar diferentele de opinie semnificative, a declarat, duminica, o sursa guvernamentala, citata de Reuters si News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua azi negocierile pentru acordul comercial post-Brexit

Marea Britanie si Uniunea Europeana vor continua azi discutiile pentru acordul comercial post-Brexit, dar negocierile raman dificile, iar diferentele de opinie semnificative, a declarat, duminica, o sursa guvernamentala.

Polonia suspenda zborurile dinspre Marea Britanie, dupa descoperirea in Regatul Unit a unei noi tulpini de coronavirus

Polonia, ca si alte tari, a decis ca zboruriledin Marea Britanie catre Polonia vor fi suspendate incepand de luni la miezul noptii din cauza noii tulpinide coronavirus, a anuntat un purtator de.

Polonia suspenda zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus

Zborurile din Marea Britanie catre Polonia vor fi suspendate incepand de azi la miezul noptii din cauza ingrijorarilor legate de o noua tulpina de coronavirus, a anuntat un purtator de cuvant al guvernului polonez pe Twitter.

MAREA BRITANIE: Negocierile comerciale cu UE sunt intr-o situatie grava, lipsa unui acord este foarte probabila

Biroul premierului britanic Boris Johnson a anuntat, joi, ca negocierile comerciale cu Uniunea Europeana sunt intr-o situatie foarte grava si ca nu se va ajunge la un acord daca blocul nu isi va schimba substantial pozitia, transmite Reuters.

Marea Britanie: Negocierile comerciale cu UE sunt intr-o situatie grava, lipsa unui acord este foarte probabila

Biroul premierului britanic Boris Johnson a anuntat, joi, ca negocierile comerciale cu Uniunea Europeana sunt intr-o situatie foarte grava si ca nu se va ajunge la un acord daca blocul nu isi va schimba substantial pozitia, transmite Reuters.

Romania se pregateste sa interzica zborurile catre si dinspre Marea Britanie, din cauza noii mutatii a coronavirusului

Secretarul de stat in M. , Raed Arafat, a confirmat ca Romania pregateste interzicerea zborurilor din Regatul Unit incepand de duminica sau de luni, in urma deciziilor similare luate de alte state din Uniunea Europeana.

Noua mutatie COVID 19 face ravagii! Uniunea Europeana, reuniune de urgenta

Statele membre ale Consiliului Uniunii Europene se reunesc de urgenta in aceasta dimineata dupa ce noul tip de coronavirus, aparut in Marea Britanie, a fost depistat in mai multe tari.

BLUE AIR: Zborurile catredinspre Marea Britanie in perioada 21 decembrie 2020 - 2 ianuarie 2021, suspendate

Zborurile catredinspre Marea Britanie in perioada 21 decembrie 2020 - 2 ianuarie 2021inclusiv) vor fi suspendate, ca urmare a deciziei autoritatilor romane, a anuntat astazi Blue Air.

Belgia, a doua tara europeana care interzice zborurile din Marea Britanie in urma descoperirii unei noi tulpini de coronavirus

Belgia va interzice, din precautie, zborurile care vin din Marea Britanie, incepand de la miezul noptii, pentru cel putin 24 de ore, a anuntat premierul Alexander De Croo la postul VRT, potrivit La Libre.

Blue Air suspenda zborurile catre si dinspre Marea Britanie. Zboruri suplimentate astazi

Compania aeriana romaneasca Blue Air anunta ca suspenda zborurile catre si dinspre Marea Britanie in perioada 21 decembrie 2020 2 ianuarie 2021 inclusiv), ca urmare a deciziei autoritatilor romane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )