Libnet.ro
UNICEF

10:30

Marea evadare a pus pe jar tot statul New York

Adevărul Adevărul,
Marea evadare a pus pe jar tot statul New York

Politistii au identificat cel putin un complice care i-ar fi ajutat pe cei doi criminali condamnati pe viata sa fuga din inchisoare. intre timp, masurile de securitate au fost sporite in tot statul. continuă pe Adevărul

New York: Un instalator a aflat ca a castigat la loto la o luna dupa extragere

Castig neasteptat la loterie pentru un instalator din New York. Barbatul a aflat ca este posesorul unui bilet in valoare de 136 de milioane de dolari la o luna dupa ce fusesera anuntate numerele.

Evadare hollywoodiana din Mica Siberie

Doi detinuti au evadat in noaptea de vineri spre sambata din inchisoarea de maxima securitate Dannemora din statul New York si sunt de negasit, peste 250 de politisti, trupe federale si elicoptere fiind mobilizati pentru localizarea lor. Un complot elaborat si o premiera in istoria de 150 ani a inchisorii.

Evadarea din inchisoarea statului New York. Ucigasii sunt inca liberi, dar s-a descoperit un complice

Potrivit politiei newyorkeze, in cazul evadarii a doi barbati, mai mult ca sigur ca a existat cel putin un complice. O angajata a inchisorii este interogata cu privire la evadare. intre timp, masurile de securitate se intensifica, pe masura ce cautarea celor doi continua, noteaza CNN.

Politia americana e in stare de alerta. Ce recompensa au pus pe capul celor doi criminali evadati

Politia americana si cea canadiana sunt in stare de alerta dupa ce doi detinuti extrem de periculosi au evadat dintr-o inchisoare de maxima securitate din statul New York. Evadatii au muncit, pe ascuns, zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )