Libnet.ro
UNICEF

07:45

Marea Neagra, desemnata drept cea mai poluata din Europa. La ce risc sunt supusi romanii

Antena3 Antena3,
Marea Neagra, desemnata drept cea mai poluata din Europa. La ce risc sunt supusi romanii

Un studiu realizat de oamenii de stiinta din Statele Unite privind calitatea apei Marii Negre, arata ca e cea mai poluata din Europa, iar aici poluarea cu plastic este de doua ori superioara altor. continuă pe Antena3

Marea Neagra e cea mai poluata din Europa

Poluarea se intoarce impotriva oamenilor. Sarea de mare din mai multe regiuni din lume este contaminata cu plastic, arata noi studii realizate de oamenii de stiinta din Statele Unite. in.

Oferte publice de 1,1 mld. euro pe BVB in ultimii patru ani. Piata de la Bucuresti, cea mai dinamic din regiune dupa cea din Varsovia

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a devenit in ultimii patru ani una dintre cele mai dinamice piete din Europa Centrala si de Est si a incheiat incheiat cu succes oferte publice initiale IPO) de listare de peste un miliard de euro, informeaza un comunicat BVB.

Huffington Post: Romania, probabil cea mai frumoasa tara din Europa

Cetati care dateaza din epoca medievala, castelele inconjurate de misterul contelui Dracula, peisaje de munte si o multime ce pare infinita de fortarete si biserici. Si nu uitati de Transfagarasan - cel mai spectaculos drum din lume. Inconjurata de Marea Neagra, fluviul Dunarea si traversata de Muntii Carpati, frumusetea naturala si diversitatea culturala a Romaniei va vor surprinde, scrie Huffington Post intr-un articol intitulat Este Romania cea mai frumoasa tara din Europa? S-ar putea sa fie.

Marea Neagra, o noua ruta a migrantilor?

Ambarcatiuni pline cu migranti au fost interceptate in largul coastelor Romaniei, la Marea Neagra, iar clandestini sirieni si irakieni incearca de-acum aceasta ruta, traficantii imbarcandu-i catre Europa la Marea Neagra, ca o alternativa la Marea Mediterana, mai controlata, scriu Franceinfo si France2.

Actiune de interventie, pe Marea Neagra, pentru salvarea unei nave care pluteste in deriva

O ambarcatiune cu mai multe persoane persoane aflate in pericol pluteste in deriva pe Marea Neagra, a anuntat Politia de Frontiera, precizand ca a trimis in ajutor doua nave de interventie.

VIDEOMarina rusa testeaza rachete de croaziera in Marea Neagra

Navele apartinand Flotei ruse la Marea Neagra au efectuat, sambata, tiruri cu rachete de croaziera ca parte a exercitiilor tactice din Marea Neagra.

Marina rusa testeaza rachete de croaziera in Marea Neagra VIDEO

Navele apartinand Flotei ruse la Marea Neagra au efectuat, sambata, tiruri cu rachete de croaziera ca parte a exercitiilor tactice din Marea Neagra.

Cum trateaza Romania sutele de refugiati care intra in tara prin Marea Neagra. Se dau telefoane si se merge cu miloaga

Pe fondul noului val de migratie la Marea Neagra, reprezentantii Garzii de Coasta au prezentat sistemul operativ de supraveghere, SCOMAR, pe care il folosesc pentru depistarea ambarcatiunilor care transporta ilegal persoane.

VIDEO FOTO O ambarcatiune cu 157 de migranti, descoperita in Marea Neagra

Politistii de frontiera au descoperit o ambarcatiune cu 153 de migranti in Marea Neagra. Stire in curs de actualzare.

Nava cu migranti depistata marti pe Marea Neagra avea la bord aproape 160 de migranti

Nava cu migranti care a esuat pe Marea Neagra si a fost remorcata de catre ambarcatiuni ale Politiei de Frontiera a ajuns in Portul Midia miercuri dimineata. La bord se aflau 157 de persoane, intre care 56 de copii, din Iran si Irak, ei urmand sa fie supusi in cursul acestei zile procedurilor de verificare, operatiune care va avea loc la sediul Garzii de Coasta, informeaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )