Libnet.ro
UNICEF

09:45

Marele dirijor Mariss Jansons revine la Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
Marele dirijor Mariss Jansons revine la Bucuresti.

Festivalul George Enescu il readuce la Bucuresti pe cunoscutul dirijor Mariss Jansons. In cadrul seriei Marile orchestre ale lumii, pe 21 septembrie, de la ora 19. 30, la Sala Palatului va avea loc concertul sustinut de Royal Concertgebouw Orchestra, sub bagheta lui Mariss Jansons, avandu-l ca solist pe Emanuel Ax laureat Grammy si considerat unul dintre cei mai reputati pianisti contemporani, profesor la prestigioasa Juilliard School. Programul include Concertul Numarul . continuă pe România Liberă

Mariss Jansons, probabil cel mai bun dirijor al momentului, urca pe scena Festivalul Enescu

Festivalul George Enescu il readuce la Bucuresti pe cunoscutul dirijor Mariss Jansons, alaturi de una dintre cele mai reputate orchestre ale momentului la nivel mondial: Royal Concertgebouw Orchestra. Peste.

Mariss Jansons, probabil cel mai bun dirijor al momentului, urca pe scena Festivalului ...

Festivalul George Enescu il readuce la Bucuresti pe cunoscutul dirijor Mariss Jansons, alaturi de una dintre cele mai reputate orchestre ale momentului la nivel mondial: Royal Concertgebouw Orchestra. Peste exact o luna, Jansons va urca pe scena Salii Palatului pentru primul concert din cadrul Festivalului. Potrivit criticilor de specialitate, Mariss Jansons este chiar cel mai bun dirijor din lume in acest moment. Programul zilei de 21 septembrie 2013 In cadrul seriei Marile .

Mariss Jansons, probabil cel mai bun dirijor al momentului, va urca pe scena Festivalului Enescu

Festivalul George Enescu il va readuce la Bucuresti pe dirijorul Mariss Jansons 70 de ani), alaturi de una dintre cele mai prestigioase orchestre ale momentului la nivel mondial: Royal Concertgebouw Orchestra. Concertul va avea loc pe 21 septembrie, de la ora 19. 30, la Sala Palatului. Anul trecut si in 2006, Mariss Jansons a dirijat Concertul de Anul Nou de la Viena.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )