Libnet.ro
UNICEF

16:00

Marele mister ramas dupa ce Regele Mihai a murit: de ce l-a exclus din linia de succesiune la tron pe Principele Nicolae, singurul sau nepot

Hotnews Hotnews,
 Marele mister ramas dupa ce Regele Mihai a murit: de ce l-a exclus din linia de succesiune la tron pe Principele Nicolae, singurul sau nepot

Excluderea din Linia de Succesiune a Principelui Nicolae a fost ultima mare decizie luata de Regele Mihai. Anuntul din 2015 a surprins pe toata lumea, dat fiind ca Nicolae era singurul nepot. Excluderea lui Nicolae a impartit adeptii monarhiei in doua tabere. Anul acesta, Principesa Margareta a adaugat paie pe foc si i-a interzis lui Nicolae sa vina la capataiul Regelui bolnav, amplificand suspiciunile ca in spatele excluderii au stat interesele familiei Principesa Margareta - Principele Radu. continuă pe Hotnews

PSD renunta la mintinguri dupa ce Regele Mihai a murit: Cel mai important este sa cinstim onoarea Majestatii Sale

PSD renunta la mitingurile programate pentru acest week-end dupa ce Casa Regala a anuntat ca Regele Mihai a murit, potrivit unui comunicat al Partidului.

Regele Mihai murit. Surse: Discutiile despre proiectul de lege privind statutul juridic al Casei Regale, reluate saptamana viitoare

Regele Mihai I a murit marti, la 96 de ani, la resedinta sa din Elvetia, potrivit unui anunt al Casei Regale. Tot marti, in Comisia juridica a Senatului s-a discutat proiectul de lege care reglement.

Regele Mihai a murit. Cum a redevenit cetatean roman

Regele Mihai a murit. El este ultimul monarh din zona Europei de Est si ultimul rege pe care l-a avut Romania. Acesta s-a nascut pe 25 octombrie 1921 la Sinaia. Decesul regelui Mihai vine dupa o lunga perioada in care a fost bolnav. Pe lista de boli cu care a avut de-a face regele Mihai [].

Regele Mihai a murit. Istoria celor 66 de ani de monarhie. Cel din urma suveran al romanilor:Am plecat cu moartea-n suflet

Regele Mihai I a murit marti, 5 decembrie, dupa o lunga si grea suferinta. Adevarul. ro va prezinta istoria monarhiei - de la proclamarea Regatului din 1881 pana in data de 3 ianuarie 1947, cand Regele Mihai si mama lui ajung pe peronul garii Sinaia si se urca in tren, cu destinatia Lausanne, dupa ce suveranul a fost fortat sa abdice. Am plecat cu moartea-n suflet, avea sa declare cel din urma rege al romanilor.

Regele Mihai a murit / Ministrul Apararii: Armata Romaniei deplange moartea ultimului dintre maresalii pe care i-a dat tarii

Ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, a transmis marti Casei Regale a Romaniei un mesaj de condoleante dupa incetarea din viata a Majestatii Sale Regele Mihai I. Armata Romaniei deplange moartea ultimului dintre maresalii pe care i-a dat Tarii, se arata in mesajul ministrului apararii.

Regele Mihai a murit. Drapelul national si drapelul regal, arborate in berna la Castelul Peles

Regele Mihai a murit. Drapelul regal si drapelul national vor fi arborate in berna, incepand de marti dupa-amiaza, la Castelul Peles din Sinaia, in semn de doliu, iar in cursul zilei de maine va fi deschisa si o carte de condoleante, unde cei care doresc pot aduce un ultim omagiu.

Regele Mihai a murit. Vizita de dupa Revolutie facuta de Rege la Cuibul Reginei

Regele Mihai a fost prezent la Constanta, in anul 1998, unde a vizitat Cuibul Reginei, locul unde a retrait nostalgia anilor copilariei.

Regele Mihai a murit. Unde si cand va fi inmormantat Regele Mihai

Regele Mihai a murit. Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde va fi inmormantat Regele Mihai, este situata la doar o suta de metri manastirea Curtea de Arges. Edificiul a fost inaltat din 2009, pornind de la o initiativa a Familiei Regale, sprijinita de Arhiepiscopia Argesului si Muscelului. Surse din cadrul Arhiepiscopiei ne-au declarat ca inmormantarea Regelui nu va fi mai devreme de o saptamana.

Regele Mihai a murit. Ce-ar fi fost daca in 1990 Regele ar fi venit la putere in tara noastra

Regele Mihai a murit marti, 5 decembrie, la varsta de 96 de ani. in anul 1926 Mihai, in varsta de cinci ani, este proclamat Principe Mostenitor.

Regele Mihai a murit. Confesiunea tulburatoare a suveranului: Gandesc in limba romana, Biblia o citesc in romana. Cum sa uit limba poporului meu?

Regele Mihai a murit. in interviul-fluviu acordat in februarie 1992 publicistului Mircea Ciobanu, in cartea Convorbiri cu Mihai I al Romaniei aparuta la Editura Humanitas), Regele Mihai facea o marturisire tulburatoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )