Libnet.ro
UNICEF

17:15

Marele Premiu al TIFF. Pelicula regizorului Bogdan Mirica a impresionat deopotriva juriul si publicul

România Liberă România Liberă,
Marele Premiu al TIFF. Pelicula regizorului Bogdan Mirica a impresionat deopotriva juriul si publicul

Sala Mare a Teatrului National Roman a fost neincapatoare pentru sutele de oameni care au dorit sa asiste la Gala de Premiere a TIFF. continuă pe România Liberă

Caini este titlul filmului care a castigat TIFF. Filmul este regizat de Bogdan Mirica

Filmul Caini, al regizorului roman Bogdan Mirica, a fost desemnat castigatorul competitiei oficiale a TIFF, anunta Agerpres. Premiul i-a fost inmanat regizorului aseara de ministrul Culturii, Corina Suteu, in cadrul Galei de inchidere a festivalului.

Bogdan Mirica si filmul sau Caini, marii castigatori ai TIFF 2016 de la Cluj-Napoca

Succes monstru pentru filmul Caini, premiat si de FIPRESCI la Festivalul de la Cannes, debutul in lungmetraj al regizorului Bogdan Mirica, la Festivalul de Film Transilvania de la Cluj-Napoca. Filmul a primit, in cadrul Galei de inchidere desfasurata sambata seara la Teatrul National, Trofeul Transilvania al acestei editii. Un alt film romanesc excelent, Ultima zi al lui Gabriel Achim, a fost distins cu Premiul Zilelor Filmului Romanesc.

Caini, in regia lui Bogdan Mirica a castigat marele trofeu la TIFF. Sophia Loren si Madalina Ghenea, moment emotionant pe scena (FOTO, VIDEO)

Festivalul International de Film Transilvania s-a incheiat sambata seara, iar marele castigator este Bogdan Mirica, regizorul filmului Caini, potrivit Protv. Si legenda.

Valentino Rossi a castigat Marele Premiu al Cataloniei

Italianul Valentino Rossi Yamaha) a castigat Marele Premiu al Cataloniei la motociclism viteza clasa MotoGP.

Victorie fabuloasa pentru Valentino Rossi in Marele Premiu al Cataloniei. Italianul a castigat la limita duelul cu Marc Marquez (FOTO)

Valentino Rossi s-a impus in cursa pentru Marele Premiu al Cataloniei. Italianul si Marc Marquez au oferit un spectacol pe cinste in ultimele tururi ale cursei, iar Rossi a reusit sa castige.

Echipa Aeroportului Otopeni a castigat marele premiu Bravo, Romania!: Catre cine vor merge banii

Castigatorii show-ului Bravo, Romania! sunt angajatii de la Otopeni, care au intrat in concursul de la Antena 1 sub numele de Check This Out. Acestia au castigat atat editia in care au evoluat si premiul de 5. 000 de euro, cat si finala si marele premiu al emisiunii, in valoare de 20. 000 de euro.

Incident in timpul antrenamentelor pentru Marele Premiu al Cataloniei. Pilotul spaniol Luis Salom a murit

Pilotul spaniol Luis Salom a decedat, vineri, intr-un spital din Barcelona, ca urmare a unui accident produs in timpul antrenamentelor pentru Marele Premiu al Cataloniei.

VIDEO Spaniolul Luis Salom a murit la antrenamentele pentru Marele Premiu al Cataloniei la Moto2

Spaniolul Luis Salom, in varsta de 24 de ani, a murit vineri la a doua sesiune de antrenamente la Marele Premiu al Cataloniei, la clasa Moto 2, care va avea loc duminica pe circuitul Montmelo, anunta AFP.

Finala Romanii au talent: concurentii sunt gata sa lupte pentru marele premiu si titlul de cel mai talentat roman

Finala Romanii au talent 2016. Popor talentat, asteptarea ia sfarsit! Vineri, de la ora 20:30, la Pro TV, aflam cine sunt castigatorii marelui premiu in valoare de 120. 000 de euro si premiului de originalitate de 10. 000 de euro, in finala Romanii au talent.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )