Libnet.ro
UNICEF

09:45

Marele Premiu si Trofeul Uniunii Cineastilor din Romania a fost obtinut de filmul Sieranevada, in regia lui Cristi Puiu

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Marele Premiu si Trofeul Uniunii Cineastilor din Romania a fost obtinut de filmul Sieranevada, in regia lui Cristi Puiu

Cel mai important eveniment dedicat valorilor cinematografiei romanesti, Gala Premiilor UCIN s-a desfasurat luni, 24 aprilie, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti. Ceremonia fastuoasa prezentata intr-un nou format, dinamic si totodata, atractiv pentru publicul spectator, a reunit numerosi invitati, cineasti, celebritati si personalitati marcante ale scenei culturale romanesti. Iar tinutele multor vedete precum Catalina . continuă pe Ceaşca de Cultură

Filmul Sieranevada al lui Cristi Puiu - Marele Premiu si Trofeul UCIN 2017

Gala Premiilor UCIN 2017, s-a desfasurat luni, 24 aprilie, la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti. Sieranevada, lungmetrajul lui Cristi Puiu, a fost castigatorul Marelui Premiu.

Epidemia de rujeola din Romania a fost scapata de sub control: 23 de oameni au murit, iar vaccinurile nu sunt de gasit

Epidemia de rujeola din Romania pare a fi scapata de sub control, iar stocurile limitate de vaccin ingreuneaza si mai mult situatia, in contextul in care s-au inregistrat pana acum aproape 5. 000 de cazuri de imbolnavire.

Marele Premiu UCIN a mers la Cristi Puiu si la Sieranevada FOTO

Filmul Sieranevada, in regia lui Cristi Puiu, a obtinut Marele Premiu si Trofeul UCIN, in cadrul Galei Premiilor de luni seara de la Teatrul National Bucuresti.

Asociatia Ambasadorilor si Diplomatilor de Cariera din Romania a devenit partenerul Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei: Implicarea va imprima o reala revigorare a diplomatiei romane

Asociatia Ambasadorilor si Diplomatilor de Cariera din Romania AADCR), care include peste 200 de ambasadori si diplomati de cariera, a devenit partener al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei CNMR).

Dezvaluiri dupa anuntul CEDO privind penitenciarele din Romania: La Jilava, gradul de aglomerare este de 160-170%

Conditiile de detentie din penitenciarele din Romania contravin Conventiei Europene pentru Drepturile Omului, a decis marti Curtea Europeana pentru Drepturile Omului. Comisarul Cristian Micu, purtator de.

Cele mai mari universitati din Romania fac avertizari cu privire la derapajele din Educatie

Consortiul Universitaria, din care fac parte cele mai mari cinci universitati din Romania, avertizeaza in legatura cu derapajele din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii.

CEDO va lua, marti, o decizie pilot privind conditiile sistemului de detentie din Romania

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului va prezenta, marti, o procedura pilot privind conditiile din sistemul de detentie din Romania, urmand sa se stabileasca calendarul pe care statul roman trebuie sa il respecte pentru a remedia problemele sesizate.

Cele mai mari cinci universitati din Romania avertizeaza in legatura cu derapajele din Educatie

Cele mai mari cinci universitati din Romania, reunite in consortiul Universitaria, avertizeaza intr-un comunicat in legatura cu derapaje din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii Consiliul National al Rectorilor. Cele cinci universitati mai cer sa fie implicate in elaborarea noii legi a Educatiei si protesteaza fata de lipsa de reprezentativitate din consiliile consultative ale Ministerului Cercetarii.

Cum au votat cetatenii francezi din Romania si Republica Moldova in primul tur al alegerilor din Franta: Marine Le Pen nu se claseaza nici macar in primele trei locuri (FOTO)

Ambasada Frantei la Bucuresti a anuntat rezultatele provizorii ale votului cetatenilor francezi din Romania si Republica Moldova care au votat la circumscriptia consulara consulara de la ambasada.

Unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din Romania a murit

Doctorul Paul Marin Patrascu, seful sectiei de neurochirurgie al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, cotat drept unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Romania, omul care a salvat mii de.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )