Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se maresc pensiile. Ce categorii de pensionari vor primi bani in plus

Playtech Playtech,
Se maresc pensiile. Ce categorii de pensionari vor primi bani in plus

Presedentia Romaniei a trimis un comunicat prin care suntem anuntati ca Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, 22 decembrie, decretul de promulgare a legii de modificare a OG 10599, care prevede majorarea indemnizatiei pentru persoanele stramutate sau detasate fortat in perioada 6 septembrie 1940 6 martie 1945, la 350 de lei. De aceeasi indemnizatie . continuă pe Playtech

Cati bani vor primi pensionarii dupa majorarea punctului de pensie. Exemple de calcul

Guvernul a garantat cresterea punctului de pensie de la 1 septembrie 2020, prevazand deja sumele necesare in proiectul de buget pe anul viitor. in cele ce urmeaza va prezentam punctual cati bani vor primi pensionarii in urma majorarii punctului de pensie.

Acesti romani vor primi 25.000 de euro gratis de stat. O buna parte din bani se dau retroactiv

Ceva mai mult de 500 de persoane vor primi aproximativ 25. 000 de euro de la stat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat in 10 decembrie un decret prin care acestia au fost innobilati cu titlul de Luptator cu Rol Determinant.

Lovitura pentru romanii cu salariul mediu pe economie. Cat vor primi la pensie, dupa 35 de ani de cotizare

Potrivit calculelor CFA Romania, un roman care intra acum in campul muncii si care va cotiza 35 de ani ar putea primi o pensie lunara de 1. 630 de lei luand in calcul un ultim salariu net de 4. 000 lei. Lovitura pentru romanii cu salariul mediu pe economie Aceasta analiza si, implicit, calculele, au fost facute .

PENSII 2020. Cati bani vor primi pensionarii dupa majorarea punctului de pensie

Guvernul PNL a garantat cresterea punctului de pensie de la 1 septembrie 2020, prevazand deja sumele necesare in proiectul de buget pe anul viitor. Potrivit legii pensiilor, sumele vor fi majorate cu 40% de la 1 septembrie 2020, punctul de pensie ajungand astfel de la 1. 265 de lei, la 1. 7 75 de lei, o crestere cu 40,3%.

Fortele speciale ruse vor primi arme automate de ultima generatie FOTO

Fortele speciale ruse vor fi echipate cu arme automate de ultima generatie, supranumite moartea tacuta, a transmis, saptamana aceasta, publicatia Izvestia, citand o sursa din armata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )