Libnet.ro
UNICEF

01:05

Margareta Pogonat isi interpreta rolurile firesc, cu drag si har

Adevărul Adevărul,
Margareta Pogonat isi interpreta rolurile firesc, cu drag si har

Margareta Pogonat va ramane pentru totdeauna in memoria cinefilului roman ca sotia intelegatoare, iubitoare, rabdatoare si rafinata a lui Caratase din Actorul si salbaticii 1974), a lui Toma Caragiu, dar si din filmul de neuitat si de neratat al lui Manole Marcus, unde reuseste o compozitie fara cusur alaturi de un gigant al marelui ecran, pe care parca ni-l face si mai atasant. continuă pe Adevărul

Margareta Pogonat s-a stins din viata la varsta de 81 ani

Doliu in lumea teatrului romanesc. Margareta Pogonat s-a stins din viata, la 81 de ani, in urma luptei impotriva cancerului. Actrita, regizoare, dar si profesoara a multor generatii de tineri actori, Margareta.

A murit actrita Margareta Pogonat

Actrita Margareta Pogonat-Caliopi a murit duminica la varsta de 81 de ani, dupa o lunga suferinta, a declarat pentru Agerpres fiica acesteia, Maria Anca Rusescu.

Margareta Pogonat - mult prea nedreapta si prematura disparitie!

Dupa si alaturi de Irina Petrescu - care ne-a parasit si ea nu demult -, Margareta Pogonat ne tulbura la doar un an distanta cu ginduri care, sub emotia ireparabilei pierderi, tin si de reinnoita obligatie de a ne smulge din inertia generalitatilor uniformizatoare, din ingratitudinea situarilor oficioase.

Margareta Pogonat, pe cat de talentata ca actrita, pe atat de chinuita ca femeie

Una dintre cele mai expresive actrite din teatrul si filmul romanesc, Margareta Pogonat, a murit duminica la varsta de 81 de ani, dupa o viata zbuciumata.

A murit Margareta Pogonat. Actrita avea 81 de ani

Actrita Margareta Pogonat a murit duminica, la varsta de 81 de ani, din cauza unui cancer, a declarat Anca Rusescu, fiica artistei, potrivit Mediafax. Trupul neinsufletit al actritei va fi depus la capela.

Actrita Margareta Pogonat a murit

Actrita Margareta Pogonat a murit duminica, la varsta de 81 de ani, din cauza unui cancer.

A murit Margareta Pogonat

Margareta Pogonat, nascuta pe 6 martie 1933, la Iasi, a murit ieri, la varsta de 81 de ani. A devenit faimoasa in anii 70 prin exprisivitatea unor roluri de referinta, in filmele Drum in penumbra , regia Lucian Bratu, Zestrea, regia Letitia Popa, si Dragostea incepe vineri, regia Virgil Calotescu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )