Libnet.ro
UNICEF

15:00

Maria, fata de la tara care a luat 10 la Evaluarea Nationala. Diriginta: Pentru ea, cel mai frumos cadou este o carte

Adevărul Adevărul,
Maria, fata de la tara care a luat 10 la Evaluarea Nationala. Diriginta: Pentru ea, cel mai frumos cadou este o carte

Fara ore suplimentare de pregatire, Maria-Elisabeta Baltag a reusit sa obtina media 10 la Evaluarea Nationala. Este singurul elev din mediul rural iesean care a reusit aceasta performanta. Secretele reusite au fost perseverenta si increderea in sine, marturiseste fata. continuă pe Adevărul

Eminescu de la Vitomiresti a scos media 10 la Evaluarea Nationala, scrie poezii si se desparte greu de sat

Mario Cosmescu este unul din cei 25 elevi din judetul Olt care au reusit sa obtina media 10 la Evaluarea Nationala. A invatat intr-un sat din Olt de unde nici acum nu s-ar da dus. Daca vrei, inveti oriunde, spune adolescentul.

Ce se intampla cu elevii care au ratat Evaluarea Nationala din cauza temperaturii crescute. Anuntul facut de ministrul Anisie

Peste 155. 000 de absolventi ai clasei a XII-a vor sustine, luni, prima proba a examenului de Bacalaureat, iar cei patru elevi care au ratat examenul de la Evaluarea Nationala din cauza temperaturii crescute vor da proba pe 29 iunie, a anuntat ministrul Educatiei.

Cele mai bune scoli din Cluj, in functie de rezultatele obtinute la Evaluarea Nationala

Elevii din judetul Cluj s-au descurcat excelent la Evaluarea Nationala, conform cifrelor oficiale. in acest an, la Cluj au fost 66 de medii de 10, cele mai multe dupa Capitala, unde au fost 224. Pe un podium al premiantilor isi face loc si judetul Iasi, cu 46 de medii de 10.

Rezultate la Capacitate 2020. A plouat cu note de 10 la Evaluarea Nationala

Multe motive de bucurie dupa afisarea luni, 22 iunie, a rezultatelor la examenele de Evaluare Nationala. Peste 800 de absolventi de clasa a VIII-a au obtinut media 10 la examenul de admitere la liceu. Tot luni a fost si zi de depunere a contestatiilor pentru cei nemultumiti.

Ce note s-au obtinut la Evaluarea Nationala 2020. 839 de elevi au incheiat cu 10 pe linie

Din cei peste 160. 000 de elevi care au sustinut Evaluarea Nationala 2020, 76,1% dintre candidati au promovat cu note peste 5. 839 de elevi au avut incheiat cu media generala de 10. Rezultatele sunt anonimizate incepand de anul acesta, iar contestatiile se pot depune luni si marti, inclusiv electronic.

Cum ne furam singuri caciula la Evaluarea Nationala

Mare bucurie mare, in urma rezultatelor la Evaluarea Nationala. Cele mai bune rezultate din ultimii ani, un numar dublu de elevi cu media 10, comparativ cu anii trecuti. Partea proasta este ca avem si tabloul invatamantului gimnazial oferit de testele PISA in decembrie 2019. Cui dam crezare?.

Evaluarea Nationala 2020 Alba in date statistice: 80% dintre elevi au medii peste 5, iar 162 au luat note de 10.00

Inspectoratul Scolar Judetean Alba a centralizat rezultatele inregistrate la Evaluarea Nationala ale absolventilor clasei a VIII-a inainte de contestatii), sesiunea 2 27 iunie 2020.

Rezultate Evaluarea Nationala. 21 de elevi de nota 10 in Vrancea

Au fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala. in acest an, la nivel national, au fost luate cele mai multe note de 10 la Limba Romana din ultimii 8 ani.

Au fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala 2020. Foarte multe note de 10 la Limba romana. La Matematica, cele mai multe din ultimii 3 ani

Au fost afisate rezultatele la Evaluarea Nationala. in acest an au fost luate cele mai multe note de 10 la Limba Romana din ultimii 8 ani 4587). La Matematica s-au luat doar 3251 de note de 10, dar mai multe decat in ultimii trei ani.

Ce inseamna notele dezastruoase luate de elevii de la tara la matematica, la Evaluarea Nationala

Rezultatele examenului de Evaluare Nationala au scos inca o data la iveala discrepantele dintre mediul rural si cel urban, accentuate in acest an de lipsa accesului la invatamantul online in rural, dar si de un dezinteres al parintilor din aceste zone pentru educatia copiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )