Libnet.ro
UNICEF

14:15

Maria Grapini, despre situatia Laurei Codruta Kovesi: Nu intrunea conditiile. A fost greseala celor care au selectionat-o

Antena3 Antena3,
Maria Grapini, despre situatia Laurei Codruta Kovesi: Nu intrunea conditiile. A fost greseala celor care au selectionat-o

Europarlamentarul umanist Maria Grapini critica procesul de selectie care a facut ca fosta sefa a DNA sa ajunga printre propunerile pentru postul de procuror-sef al Parchetului European. Grapini spune. continuă pe Antena3

Audierea Laurei Codruta Kovesi NU se amana. Prin ce PROCEDURI de audiere si evaluare va trece

Audierea Laurei Codruta Kovesi nu se va amana si s-a ajuns la un acord si cu privire la procedura de audiere si de evaluare a candidatilor pentru pozitia de Procuror European, a anuntat,.

CSM respinge din nou cererea de echivalare a gradului profesional al Laurei Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a respins, marti, plangerea formulata de Laura Codruta Kovesi fata de decizia din noiembrie 2018 a Sectiei, care a respins la acea data.

Zi CRUCIALA pentru candidatura Laurei Codruta Kovesi la postul de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi va fi audiata, marti, incepand cu ora 16. 30 ora Romaniei), in Comisiile pentru libertati civile si control bugetar ale Parlamentului European, pentru functia de procuror-sef.

LIVEVIDEO Laura Codruta Kovesi este audiata n Comisia LIBE a Parlamentului European pentru sefia Parchetului European: Stiu ca ati fost expusi la informatii negative despre mine. Nu am nimic de ascuns

Comisia LIBE a Parlamentului European a inceput marti audierile pentru functia de procuror-sef al Parchetului Uniunii Europene. Audierea Laurei Codruta Kovesi va incepe cel mai probabil in jurul orei 19,00, ora Romaniei. ----------------18:55 Kovesi, discurs introductiv de maxim 7 minute18:50 S-a incheiat audierea candidatului francez, urmeaza Laura Codruta Kovesi17:45 A inceput audierea candidatului francez Jean-Francois Bohnert17:37 Andres Ritter, intrebat despre criticile la adresa lui Kovesi: Este o onoare ca apartin acestui cerc de candidati si ca sunt pe aceeasi lista cu doamna Kovesi.

LIVEVIDEO Audieri n Comisia LIBE a Parlamentului European pentru sefia Parchetului European / Laura Codruta Kovesi va fi audiata ultima / Andres Ritter (Germania): Este o onoare ca sunt pe aceeasi lista cu doamna Kovesi

Comisia LIBE a Parlamentului European a inceput marti audierile pentru functia de procuror-sef al Parchetului Uniunii Europene. Audierea Laurei Codruta Kovesi va incepe cel mai probabil in jurul orei 19,00, ora Romaniei. ----------------17:45 A inceput audierea candidatului francez Jean-Francois BohnertOra 17:37 Andres Ritter, intrebat despre criticile la adresa lui Kovesi: Este o onoare ca apartin acestui cerc de candidati si ca sunt pe aceeasi lista cu doamna KovesiOra 17:10 Monica Macovei il intreaba daca a instrumentat cauze in care au fost implicati demnitari de rang inalt. Andres Ritter: Presiunea politica, Slava Domnului, am parte de ea, dar nu ca in alte partiOra 16:40 S-a stabilit ordinea audierilor: Andres Ritter, Jean-Francois Bohnert si Laura Codruta Kovesi.

LIVEVIDEO Laura Codruta Kovesi este audiata n Comisia LIBE a Parlamentului European pentru sefia Parchetului European / Andres Ritter (Germania): Este o onoare ca sunt pe aceeasi lista cu doamna Kovesi

Comisia LIBE a Parlamentului European a inceput marti audierile pentru functia de procuror-sef al Parchetului Uniunii Europene. Audierea Laurei Codruta Kovesi va incepe cel mai probabil in jurul orei 19,00, ora Romaniei. ----------------18:50 S-a incheiat audierea candidatului francez, urmeaza Laura Codruta Kovesi17:45 A inceput audierea candidatului francez Jean-Francois Bohnert17:37 Andres Ritter, intrebat despre criticile la adresa lui Kovesi: Este o onoare ca apartin acestui cerc de candidati si ca sunt pe aceeasi lista cu doamna Kovesi.

Bulgaria a votat impotriva numirii Laurei Codruta Kovesi drept procuror sef european

Bulgaria se numara printre tarile care au votat impotriva candidaturii Laurei Codruta Kovesi pentru pozitia la procuror-sef european, arata cotidianului bulgat Sega, citat de Euractiv. in urma votului din.

Comisia Europeana transmite dezmintiri, dupa ce Romnia TV a relatat ca Laura Codruta Kovesi ar avea mai multe rezidente n SUA

Comisia Europeana a transmis, marti, ca Serviciul European de Actiune Externa nu a efectuat vreo investigatie care sa vizeze rezidente ale Laurei Codruta Kovesi in SUA, dezmintind astfel o stire difuzata de Romania TV potrivit careia fosta sefa DNA ar avea legatura cu mai multe adrese in Statele Unite.

Maria Grapini, criticata la Bruxelles pentru lipsa de respect: Nu coborati nivelul discutiei atat de jos. Europarlamentarul a uitat ca facea apel ca Romania sa nu fie denigrata in plan extern (VIDEO)

Audierea Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE din Parlament a fost marcata de un moment incredibil ce nu face cinste deloc Romaniei. Presedintele de sedinta a intervenit brusc in timpul audierii pentru a ii re.

Situation_room la Antena 3. Procedura a fost modificata in Comisia LIBE, inainte de audierea Laurei Codruta Kovesi

Laura Codruta Kovesi va fi audiata astazi in Comisia LIBE a Parlamentului European, incepand cu ora 16. 30, ora Romaniei. Razvan Dumitrescu este in situation-room si va prezinta cele mai importante.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )