Libnet.ro
UNICEF

21:45

Maria Grapini loveste din nou. Ce urare le-a transmis europarlamentarul copi(i)lor de ziua lor

Adevărul Adevărul,
Maria Grapini loveste din nou. Ce urare le-a transmis europarlamentarul copi(i)lor de ziua lor

Europarlamentarul Maria Grapini a publicat pe contul personal de Facebook o urare adresata copiilor, cu prilejul Zilei Internationale a Copilului. Mai multi utilizatori ai retelei sociale au distribuit mesajul si au criticat-o pe Grapini pentru greselile de scriere. continuă pe Adevărul

Maria Grapini loveste dur in limba romana: Pentru toti copii din lume si pentru toti oamenii care pstreaza o parte din sufletul de copil,La muuuuuulti ani! (FOTO)

Maria Grapini este foarte suparata pe gramatica limbii romane si tine cu tot dinadinsul sa nu respecte nicio regula gramaticala. intr-o postare pe contul sau de Facebook, europarlamentarul platit din banii.

Catalin Predoiu loveste din nou: Premierul virtual se foloseste de numele lui Victor Ponta pentru a strange like-uri pe Facebook (FOTO)

Premierul-fantoma Catalin Predoiu incearca orice strategie pentru a-si atrage cat mai multi fani pe Facebook. Dupa ce a platit bani grei pentru ca textele sale sa ajunga la cat mai multi oameni prin.

Catalin Botezatu, implant de par si din nou alaturi de Bianca Dragusanu

Catalin Botezatu, implant de par si din nou alaturi de Bianca Dragusanu. In aceasta ipostaza l-au descoperit fanii pe celebrul designer pe pagina de Facebook a roscatei.

FOTO. Maria Grapini a comis-o din nou. Ce GRESELI a mai facut pe Facebook

Daca in urma cu cateva zile si-a pus pe contul sau de Facebook o poza in care apare intr-un lan de maci, luni, de Ziua Copilului, Grapini a tinut sa le urez copiilor La multi ani!.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )