Libnet.ro
UNICEF

21:45

Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto, din cauza unor probleme la piciorul drept: Simona Halep, cap de serie numarul doi la acest turneu

B1 B1,
Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto, din cauza unor probleme la piciorul drept: Simona Halep, cap de serie numarul doi la acest turneu

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul 2 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto din cauza unor probleme la piciorul drept, informeaza wtatennis. com. La competitia care va incepe luni. continuă pe B1

Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto. Simona Halep este cap de serie numarul doi

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams 1) si Simona Halep 2).

Maria Sarapova s-a retras din turneul Premier de la Toronto

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams 1) si Simona Hale.

Maria Sarapova s-a retras de la Toronto, Simona Halep are o sansa de a castiga turneul

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams si Simona Halep.

Veste nesperata pentru Simona Halep

Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto din cauza unei accidentari la piciorul drept, anunta site-ul WTA. Conform Jurnalul. ro, Simona Halep a devenit favorita numarul 2 a turneului si poate urca chiar.

Simona Halep si-a aflat adversarele din turneul de la Toronto. Jucatoarea noastra are un culoar dificil spre finala

Simona Halep a devenit cap de serie numarul 2 la turneul de la Toronto dupa ce Maria Sarapova a anuntat ca nu poate participa.

Maria Sharapova se retrage de la Toronto

Maria Sharapova s-a retras sambata de la turneul Rogers Cup de la Toronto. Simna Halep a devenit astfel a doua favorita.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )