Libnet.ro
UNICEF

22:15

Maria Sharapova nu a primit wild-card pentru Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 Maria Sharapova nu a primit wild-card pentru Roland Garros

Presedintele Federatiei Franceze de Tenis FFT), Bernard Giudicelli, a anuntat, marti, ca jucatoarea rusa Maria Sharapova nu va beneficia de invitatie la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, nici pentru tabloul principal, nici pentru calificari, informeaza L'Equipe. continuă pe Hotnews

Sharapova n-a primit wild card pentru Roland Garros

Maria Sharapova nu va participa la editia din acest an a turneului de la Roland Garros.

De ce nu a primit Maria Sarapova un wild-card pentru Roland Garros

Presedintele Federatiei Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli, a anuntat, marti, ca jucatoarea rusa Maria Sarapova nu va beneficia de invitatie la turneul de la Roland Garros.

Roger Federer, forfait pentru Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului

Tenismanul elvetian Roger Federer a decis sa nu participe la editia din acest an a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, la care sansele sale de a se impune erau destul de slabe, pentru a se consacra asupra celui de la Wimbledon, turneul sau favorit, pe care va incerca sa-l castige pentru a opta oara in cariera sa, in luna iulie, informeaza AFP.

WTA Roma: Venus Williams si Maria Sharapova, in turul doi - Stosur, Errani, Vesnina si Safarova, eliminate

Cap de serie numarul noua, Venus Williams a trecut in doua seturi, scor 6-4 7-64), de Yaroslava Shvedova, obtinand astfel calificarea in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Maria Sharapova. Au fost deja eliminate Samantha Stosur, Sara Errani, Elena Vesnina si Lucie Safarova. Intra in material pentru a vedea rezultele zilei.

WTA Roma: Maria Sharapova, in turul doi

Maria Sharapova beneficiara a unui wild-card) s-a calificat, luni, in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o pe Christina McHale, din SUA. Masha a castigat in doua seturi, scor 6-4, 6-2. Meciul a durat o ora si 37 de minute.

De dragul carierei Federer nu participa la Roland Garros

Jucatorul elvetian Roger Federer, numarul 5 mondial in aceasta saptamana, a anuntat ca nu va participa la editia din acest an a turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al sezonului.

Noi critici pentru Ilie Nastase: Presedintele WTA, nemultumit de prezenta fostului tenismen la inmanarea trofeului de la Madrid

Ilie Nastase pare ca nu mai este bine primit la nicio competitie. Prezenta lui pe teren a umbrit turneul de la Madrid, a tunat si fulgerat presedintele WTA Steve Simon, informeaza B1 TV. Acesta le-a reprosat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )