Libnet.ro
UNICEF

14:45

Maria Sharapova vorbeste de retragere dupa eliminarea in primul tur la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Maria Sharapova vorbeste de retragere dupa eliminarea in primul tur la Australian Open

Fosta campioana de la Melbourne a parasit prematur competitia din acest an. continuă pe Online Sport

Se retrage Maria Sarapova? Indiciul clar dat de rusoaica dupa infrangerea din primul tur de la Australian Open

Maria Sarapova a trait, marti, o noua dezamagire in turneele de Mare Slem, fiind invinsa in primul tur de la Australian Open, in minimum de seturi, de croata Donna Vekic, o sportiva cu noua ani mai tanara. La conferinta de presa, rusoaica a facut o declaratie care sugereaza ca fostul numar unu mondial se gandeste la retragere: nu stiu daca ne vom revedea la anul.

VIDEO Maria Sharapova, inca o eliminare prematura - A deschis rusoaica usa retragerii din tenis?

Maria Sharapova beneficiara a unui wild card) nu a stat prea mult la Melbourne. A parasit competitia din runda inaugurala 3-6, 4-6 cu Donna Vekic), iar la conferinta de presa nu a garantat ca va mai putea fi vazuta si la editia din 2021 a primului Grand Slam al anului.

Victorie la pas pentru Simona Halep, in primul tur de la Australian Open. Dupa un prim set strans cu Jennifer Brady, a treia tenismena a lumii s-a dezlantuit in actul secund

Simona Halep a castigat partida cu Jennifer Brady, scor 7-6 6-1, din primul tur de la Australian Opensi o va infrunta, in faza urmatoare, pe castigatoarea duelului dintre Harriet Dart si Misaki.

Simona Halep incepe, marti, drumul spre al treilea trofeu de Mare Slem din cariera: Are o adversara infernala in primul tur de la Australian Open, care a facut deja doua victime de marca in 2020 (VIDEO)

Simona Halep, locul 3 in ierarhia mondiala WTA, isi incepe marti aventura de la Australian Open si o va infrunta in primul tur pe Jennifer Brady din SUA, 49 WTA. Meciul va avea loc dupa ora 10:00 si va fi tr.

Australian Open: Kiki Bertens, prea puternica pentru Irina Begu - Romanca, eliminata in primul tur

Irina Begu 105 WTA) nu a avut prea multe sanse in fata olandezei Kiki Bertens 10 WTA), cap de serie numarul 9, in runda inaugurala de la Australian Open. Romanca a fost invinsa dupa o ora si 15 minute de joc, scor 6-1, 6-4.

Australian Open: Monica Niculescu, eliminata in primul tur

Venita din calificari, Monica Niculescu 129 WTA) a inceput promitator partida cu Alize Cornet 61 WTA), a codus cu 4-0 si si-a adjudecat pana la urma primul set cu 7-5. Frantuzoaica a avut insa o revenire spectaculoasa si s-a impus cu 5-7, 6-1, 6-0.

Simona Halep, cazatura puternica in primul tur de la Australian Open. Sportiva noastra s-a pravalit la pamant si a avut nevoie de interventia medicului Apoi a dat de pamant cu Brady

Simona Halep si-a castigat primul meci de la Australian Open, invingand-o pe Jennifer Brady in minimum de seturi, dar partida n-a fost lipsita de emotii. in primul set, la scorul de 5-5, a treia tenismena a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )