Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maria Tanase, adevarul despre relatia de dragoste cu sculptorul Constantin Brancusi

Antena3 Antena3,
Maria Tanase, adevarul despre relatia de dragoste cu sculptorul Constantin Brancusi

Multe stele au urcat la cer, dar ne-au lasat o mostenire impresionanta, pe care, din pacate, nu o pretuim la adevarata valoare. Este si cazul Mariei Tanase, una dintre cele mai impresionante voci pe care le-a dat. continuă pe Antena3

Maria Tanase, colaboratoare a serviciilor de spionaj?

Faima a dus-o pe celebra cantareata Maria Tanase in intimitatea unor personaje politice importante ale lumii. Se spune ca artista a colaborat cu serviciile de spionaj ale aliatilor impotriva Germaniei lui.

Lidia Buble a spus adevarul despre viata sa amoroasa

Lidia Buble s-a facut cunoscuta pentru vocea ei, insa fanii ei nu stiu prea multe detalii despre cum este ea atunci cand nu este pe scena. Vedeta a povestit cateva detalii din intimitatea sa, scrie.

Adevarul despre batalia de la Calugareni. Mihai Viteazul a pierdut cea mai importanta lupta impotriva turcilor, iar realitatea a fost ascunsa de cronicari

Ramasa in istorie drept cea mai mareata batalie pe care Mihai Viteazul a purtat-o cu turcii, in lupta de la Calugareni voievodul a fost practic invins. Desi l-a atacat pe Sinan Pasa, ostile otomane au reusit sa ocupe Tara Romaneasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )