Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mariah Carey, acuzata de hartuire sexuala de un fost angajat

Antena3 Antena3,
Mariah Carey, acuzata de hartuire sexuala de un fost angajat

Cantareata Mariah Carey este acuzata de hartuire sexuala de proprietarul fostei companii care ii asigura paza. Potrivit TMZ, barbatul, are deja pregatit un dosar prin care o da va in. continuă pe Antena3

Mariah Carey, acuzata ca si-a hartuit sexual si si-a umilit fostul bodyguard

Cantareata Mariah Carey 47 de ani) este acuzata ca l-a hartuit sexual si l-a umilit pe fostul ei bodyguard, iar compania la care lucra barbatul o ameninta cu un proces. Echipa de avocati a artistei a incercat sa ajunga la o intelegere, insa negocierile au esuat.

O mare vedeta este acuzata de hartuire sexuala

Fostul bodyguard al vedetei Mariah Carey, Michael Anello, o acuza ca l-a hartuit sexual si l-a umilit, strigandu-l cu apelativul nazist. Michael Anello a lucrat cu Mariah Carey din iunie 2015.

Caru' cu vedete: Andreea Banica si sotul, surprinsi in timp ce faceau dragoste in masina; Firicel din Las Fierbinti, in vizorul DIICOT. A fost prins cu droguri in Vama Veche; Mama mea umbla goala prin casa. Ce copil de vedeta a scapat porumbelul

Mariah Carey a fost acuzata de hartuire sexuala de un fost bodyguard. Mariah Carey este acuzata a jignit in mod repetat o garda de corp, numindu-l skinhead, nazist, membru al Ku Klux Klan sau suprematist alb. In plus, aceasta ar fi vrut sa fie. Sharon Stone socheaza cu un pictorial la aproape 60 de ani. Sharon Stone va implini pe 10 martie 60 de ani, iar furmusetea sa este neatinsa de varsta. Ea a pozat pentru editia din noiembrie-decembrie a revistei Haute Living demonstrand ca.

Mariah Carey, decizie radicala dupa valul de critici cu privire la greutatea sa: Nu mai putea sa danseze

Cantareata Mariah Carey a hotarat sa-si faca o operatie de micsorare a stomacului pentru a scapa de kilogramele in plus, dar si de numeroaselor critici din mediul online in legatura cu greutatea sa.

Comediantul Louis CK a fost acuzat de cinci femei de hartuire sexuala

Premiera filmului comediantului american, Louis CK, a fost anulata dupa ce cu cateva ore inainte, acesta a fost acuzat de hartuire sexuala, o parte dintre femei spunand ca barbatul s-a masturbat in fata lor, relateaza the New York Times.

Marea Britanie: Un fost ministru acuzat de hartuire sexuala a decedat

Un fost ministru al Guvernul regional galez acuzat de hartuire sexuala a fost gasit mort, relateaza presa britanica.

Cum a fost sanctionat Kevin Spacey in urma acuzatiilor de hartuire sexuala

Dupa scandalul izbucnit la Hollywood, care pornit in urma acuzatiilor de abuz sexual impotriva lui Kevin Spacey, actorul a fost sanctionat. Nu va mai aparea in drama regizata de Ridley Scott,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )