Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mariah Carey, in camasa de noapte la un post de radio! Este din nou insarcinata?

ADPM ADPM,
Mariah Carey, in camasa de noapte la un post de radio! Este din nou insarcinata?

Mariah Carey stie cum sa faca furori! Cantareata a ajuns miercuri dimineata la un post de radio din New York purtand doar o camasa de noapte, din satin roz, iar faptul ca Mariah si-a ascuns formele dupa gazda show-ului radio Elvis Duran i-a facut pe multi sa suspecteze ca este din nou insarcinata. continuă pe ADPM

Mariah Carey, obraznica pe scena! Vezi ce rochie provocatoare a purtat!

Mariah Carey a fost invitata sa cante o piesa la un eveniment desfasurat la un teatru din Washington, iar cantareata a tinut ca momentul ei sa nu treaca neobservat. Mariah a imbracat o rochie tare decoltata, sanii ei fiind la un pas de a se revarsa in ochii tuturor.

HOT! Mariah Carey dezvaluie titlul, coperta si data de lansare a noului single, dar si data de lansare a albumului The Art Of Letting Go!

Avem parte de o avalansa de noutati din partea celebrei Mariah Carey! In weekend-ul care tocmai a trecut diva a.

Mariah Carey concediaza bone pe banda rulanta. Motivul: Nu accepta sa se amestece cineva in relatia pe care o are cu copiii sai

Cantareata MariahCarey a declarat, recent, ca bonele copiilor ei nu rezista foarte mult in casa ei, vedeta declarand ca nu accepta sa se amestece nimeni in relatia pe care o are cu copiii sai. Din.

Un pensionar clujean are o colectie de peste 2.500 de ceasuri, iar cel mai vechi este din 1882

Un pensionar clujean are o colectie de peste 2. 500 de ceasuri, pe care le-a adunat in decurs de 25 de ani. Barbatul le repara, le reconditioneaza cu multa rabdare, iar pe unele le vinde. Cel mai vechi ceas din colectie este unul de semineu, de.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )