Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Godina, despre cazul Stefan Mandachi: Se incearca sa ni se deschida ochii si sa nu ne lasam manipulati

Adevărul Adevărul,
Marian Godina, despre cazul Stefan Mandachi: Se incearca sa ni se deschida ochii si sa nu ne lasam manipulati

Marian Godina a scris pe blogul personal in legatura cu diversele articole prin care se incearca denigrarea lui Stefan Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostrada din Moldova in semn de protest fata de lipsa infrastructurii moderne din tara noastra. continuă pe Adevărul

Stirile ProTV: BBC, despre campania lui Mandachi - Cea mai mica autostrada din lume face de rusine o natiune

Campania omului de afaceri Stefan Mandachi pentru construirea de autostrazi in Moldova a atras atentia si jurnalistilor de la BBC.

Fake-news marca PSD. Social-democratii distribuie o poza in care sustin, in mod fals, ca ar aparea Stefan Mandachi alaturi de Klaus Iohannis

Deputatul PSD Aida Caruceru, fidela lui Liviu Dragnea, a distribuit pe Facebook o poza in care Klaus Iohannis apare alaturi de mai multi turisti, printre care si un barbat cu barba, facand aluzie care ar fi Stefan Mandachi. SiEi,a scris Aida Caruceru pe Facebook. in realitate, barbatul nu e Stefan Mandachi. Pe cel din poza il cunosc. Este instructor de fitness in Pitesti, a comentat un internaut.

Cum il ataca propaganda RUSA si fanii PSD pe Stefan Mandachi, initiatorul proiectului si eu - Moldova vrea autostrada: ii acuza fratele ca a aparut intr-un clip de manele (VIDEO)

Stefan Mandachi, initiatorul proiectului sieu Moldova vrea autostrada, a deranjat guvernarea, iar acum este atacat de fanii PSD si propaganda rusa in publicatiile afiliate lor. Sputnik, site-ul de.

Stefan Mandachi a pus capat FAKE NEWS-ului distribuit de deputata PSD. Nu are nicio legatura cu barbatul din fotografia cu presedintele Iohannis

Stefan Mandachi, suceveanul care a initiat protestul 15 minute pentru a reclama lipsa autostrazilor, a explicat ca nu are nicio legatura cu barbatul care apare intr-o fotografie impreuna cu Klaus.

Ce spune DIICOT despre cazul Tandarei, in care o intreaga retea de trafic de copii a fost achitata pentru ca faptele s-au prescris

DIICOT spune ca procurorul de caz a fost obligat de modificarile aduse Codului penal si de deciziile Curtii Constitutionale sa ceara schimbarea incadrarii in fapte mai usoare, care erau prescrise, pentru inculpatii din dosarul Tandarei. in acest dosar au fost judecate 25 de persoane, iar cazul s-a incheiat dupa aproape 9 ani, deoarece s-au prescris faptele. Peste o mie de copii au fost identificati ca fiind exploatati de membrii acestei grupari, fiind trimisi la cersit in Anglia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2765 seconds )