Libnet.ro
UNICEF

11:45

Marian Godina, reactie dupa ce s-a scris ca ar avea mari probleme cu legea: Altfel nu suna asa pompos titlul stirii

Antena3 Antena3,
Marian Godina, reactie dupa ce s-a scris ca ar avea mari probleme cu legea: Altfel nu suna asa pompos titlul stirii

Politistul Marian Godina vine cu lamuriri dupa ce in presa a aparut informatia ca ar avea mari probleme cu legea si arata ca nu este adevarat, dar, altfel, nu suna asa pompos. continuă pe Antena3

Marian Godina, in fata judecatorilor. Este acuzat de o fapta grava

Marian Godina, considerat cel mai haios politist din Romania, are probleme mari cu legea, din pricina unui individ care il acuza de fapte extrem de grave, scrie SpyNews. ro. Agentul de circulatie a.

Marian Godina, trimis in judecata pentru ABUZURI! Cine il acuza

Agentul de circulatie Marian Godina a fost dat in judecata de catre un cetatean din Brasov, care considera ca atat politistul, cat si magistratii care i-au anchetat dosarul, au comis.

Halep, prima reactie dupa calificarea in optimi

Simona Halep i-a oferit fostului jucator francez Fabrice Santoro prima reactie dupa victoria contra Dariei Kasatkina din turul 3 la Roland Garros.

Nu e erou. Ambasadorul roman la Londra, reactie dupa ce Florin Morariu s-a plans ca autoritatile romane nu fac nimic pentru a il proteja dupa faptele sale din timpul atacului terorist

Florin Morariu este numele romanului care a facut inconjorul presei internationale dupa ce in timpul atacului terorist de la Londra de sambata noapte a intervenit pentru a proteja oamenii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )