Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marian Neacsu, fost lider PSD, a intrat in partidul lui Ponta si va fi seful echipei de campanie la alegerile europarlamentare

B1 B1,
Marian Neacsu, fost lider PSD, a intrat in partidul lui Ponta si va fi seful echipei de campanie la alegerile europarlamentare

Marian Neacsu, fostul secretar general al PSD, a trecut la Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta. Mai mult, el chiar va conduce echipa de campanie a formatiunii la alegerile europarlamentare, informeaza. continuă pe B1

Radu Banciu: Ponta a spus ca nu are nevoie de baroni in partid, doar ca la el se strang baronii de Ialomita, de Dambovita, de Giurgiu si altii care vor face din Pro Romania un alt PSD (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre recentele plecari din PSD: Andrei Alexandru a devenit deputat independent, iar Marian Neacsu, fost lider social-democrat, a trecut.

Fostul secretar general PSD Marian Neacsu va conduce campania la europarlamentare a Pro Romania

Victor Ponta a anuntat, luni, ca fostul secretar general al PSD Marian Neacsu va conduce campania pentru alegerile europarlamentare a partidului Pro Romania. Astazi, toata ziua, ne-am concentrat pe.

Exclus din PSD, Marian Neacsu s-a nscris n Pro Romnia si va coordona campania pentru europarlamentare a partidului lui Ponta

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacsu, s-a inscris in Pro Romania si va coordona campania pentru alegerile europarlamentare.

Primul lider PSD care si-a anuntat candidatura la prezidentiale: Merg pana la capat

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a anuntat ca va candida la alegerile prezidentiale din noiembrie 2019, iar daca nu va fi sustinut de partid o va face pe cont propriu.

Lider PSD, despre refuzul numirii Olgutei Vasilescu: Lui Iohannis ii e frica de femeile frumoase si puternice

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, considera ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii poate fi interpretat ca o frica a acestuia fata de femeile frumoase si puternice, potrivit Mediafax.

Lider PSD, despre refuzul numirii Olgutei Vasilescu: Este frica lui Iohannis de femei frumoase si puternice

Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, crede ca refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu in functia de ministru al Dezvoltarii poate fi interpretat ca o frica a acestuia fata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )