Libnet.ro
UNICEF

08:30

Marian Petrache cere inchiderea locurilor de agrement din Ilfov

Adevărul Adevărul,
Marian Petrache cere inchiderea locurilor de agrement din Ilfov

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Marian Petrache, a reactionat duminica dupa ce in media au aparut fotografii cu oameni in parcuri sau la gratare. Acesta le-a cerut primarilor sa inchida toate locurile de agrement pentru a evita raspandirea virusului COVID-19. continuă pe Adevărul

Marian Petrache, seful CJ Ilfov: Rog toti primarii sa inchida toate locurile de agrement din judet

Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov, a reactionat la faptul ca multi romani au luat cu asalt parcurile, ignorand apelurile autoritatilor de a sta in case, pentru a preveni raspandirea.

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania cere inchiderea mall-urilor

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania - RORETAIL - cere declararea in mod oficial a pandemiei Covid-19 drept eveniment de forta majora pentru toti comerciantii romani, inchiderea imediata a centrelor comerciale de tip mall, cu exceptia magazinelor alimentare si a farmaciilor, precum si scutirea, amanarea, prorogarea sau reesalonarea platii taxelor si impozitelor aferente perioadei fara activitate.

Covid-19 ar putea duce la inchiderea unor ferme din tara

Pandemia de coronavirus blocheaza banii europeni pentru agricultori dar ar putea duce si la inchiderea unor ferme. Pentru ca statul roman nu-i poate sprijini in aceste momente, fermierii incearca sa gaseasca solutii pe cont propriu. Una dintre ele ar fi ca persoanele suspecte sa fie carantinate in interiorul fermelor, pentru a putea avea grija de animale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )