Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marian Vanghelie: Eu am un denunt facut de doua persoane care nu ma cunoaste Ce daune vrea sa-i ceara fostul primar Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

B1 B1,
Marian Vanghelie: Eu am un denunt facut de doua persoane care nu ma cunoaste Ce daune vrea sa-i ceara fostul primar Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5, a sustinut ca i-au fost deschise dosare penale pentru a fi compromis si scos din politica. Doua dintre dosare, insa, au ajuns pana la urma la procurori. continuă pe B1

Marian Vanghelie, primele declaratii dupa ce DNA i-a clasat dosarele: Se cautau formule sa fiu arestat!

Marian Vanghelie a facut declaratii, vineri, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie i-a clasat doua dosare.

Marian Vanghelie: Am primit clasarea a doua dosare din perioada Kovesi. Am fost amenintat ca voi face 10 ani de puscarie (VIDEO)

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca au fost clasate doua dosare deschise in perioada in care Laura Codruta Kovesi era sefa DNA. Este vorba despre.

Marian Vanghelie: Voiau sa ma aresteze, ca sa ma scoata din politica. N-am plecat (VIDEO)

Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5, a sustinut ca i-au fost deschise dosare penale pentru a fi compromis si scos din politica. Doua dintre dosare, insa, au ajuns pana la urma la procurori.

Atentie, soferi! Circulatia pe Valea Oltului, restrictionata pentru doua luni. Care sunt variantele ocolitoare

Politia Romana a informat ca restrictioneaza traficul pe Valea Oltului pentru timp de doua luni. Astfel, soferii care vor sa circule pe Valea Oltului in perioada 17 iulie-30 septembrie 2020 trebuie sa tina cont de mai multe restrictii pe DN7, in zona localitatii Caineni. Restrictiile in zona sunt impuse pentru reparatii la partea carosabila, precum .

Perchezitii in Calarasi si Ilfov: Vizate sunt persoane care, in contextul epidemiei de COVID-19, publicau anunturi privind vanzarea de masti medicinale. in realitate, trimiteau colete cu hartie igienica

Noua perchezitii au loc joi dimineata la adrese din judetele Calarasi si Ilfov. Vizate sunt persoane supectate ca, profitand de instituirea starii de urgenta in Romania, in contextul epidemiei de.

Alerta in Japonia! Peste 800 de persoane care au participat la un spectacol de teatru ar putea fi infectate cu coronavirus

Autoritatile din Japonia sunt in alerta dupa ce sute de persoane au participat la un spectacol de teatru, la Tokyo, dupa care cel putin 20 de persoane au fost testate pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus,.

Cele doua vaccinuri care au cele mai multe sanse sa opreasca pandemia

Companiile Pfizer si BioNTech au realizat doua vaccinuri contra virusului care a bagat lumea in pandemie. Acestea vor fi evaluate de catre Administratia pentru Medicamente si Alimente din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )