Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marian Vanghelie, dezvaluiri fara precedent despre Victor Ponta

B1 B1,
Marian Vanghelie, dezvaluiri fara precedent despre Victor Ponta

Marian Vanghelie a vorbit despre unul dintre cele mai dezbatute subiecte ale momentului, arhiva SIPA, dar si despre fostul premier Victor Ponta. Fostul primar al Sectorului 5 a facut dezvaluiri extrem de grave des. continuă pe B1

Victor Ponta, atac fara precedent la ALDE

Victor Ponta comenteaza, intr-un text postat miercuri pe Facebook, decizia ALDE de a-l exclude pe fostul ministru al educatiei Sorin Cimpeanu din Comisia de Educatie. 'in tara noastra.

Victor Ponta, despre criticile Gabrielei Firea la adresa Guvernului Grindeanu: Si Basescu cand era primarul Capitalei dadea vina pe guvern pentru tot ce nu era el in stare sa faca. Apoi s-a jurat ca vrea sa ramana primar, dar a candidat la prezidentiale

Victor Ponta a scris luni pe contul sau de Facebook, referitor la criticile primarului Capitalei, Gabriela Firea, la adresa premierului Sorin Grindeanu si a Executivului, ca si Traian Basescu pe vremea cand era primar al Bucurestiului dadea vina pe Guvern pentru tot ce nu era el in stare sa faca, iar in 2004 s-a jurat ca vrea sa ramana primar, dar a candidat la prezidentiale si ati vazut ce bine ne-a fost. El s-a intrebat totodata schimbarea Guvernului Grindeanu e urgenta noastra in aceasta vara.

Gabriela Firea ii da replica lui Victor Ponta, dupa ce acesta a luat apararea Cabinetului Grindeanu: Nu ma mira reactia lui. Daca era inca presedinte PSD, n-as fi fost primar al Capitalei

Gabriela Firea a reactionat, luni seara, dupa ce fostul premier Victor Ponta a intervenit in controversa dintre primarul Capitalei si premierul Sorin Grindeanu. in acest context, ea a afirmat ca nu este surprinsa de reactie si ca, daca Ponta ar mai fi fost presedinte al PSD, ea nu ar fi ajuns la sefia Primariei Bucurestiului, intrucat nu a avut sustinerea lui in campania electorala.

E pacat ca a ajuns sa puna semnul egal intre mine si fostul presedinte. incepe razboiul in PSD? Gabriela Firea raspunde ecriticilor lui Victor Ponta

Dupa ce Victor Ponta a avut o reactie dura la adresa Gabrielei Firea, comparand-o cu Traian Basescu pe vremea cand era primar, actualul edil a tinut sa faca anumite precizari la adresa fostului.

Gabi Firea il pune la punct pe Victor Ponta, dupa ATACUL fostului premier

Gabriela Firea i-a raspuns lui Victor Ponta, dupa ce acesta din urma a comparat-o cu Traian Basescu, in urma unor afirmatii ale Primarului General, care a spus ca institutia pe care o conduce colaboreaza ma.

Gabriela Firea ii raspunde lui Victor Ponta: ii aduc aminte ca am fost unul dintre colaboratorii sai cei mai fideli

Gabriela Firea i-a raspuns lui Victor Ponta, dupa ce acesta din urma a comparat-o cu Traian Basescu, in urma unor afirmatii ale Primarului General, care a spus ca institutia pe care o conduce colaboreaza ma.

Scandalul din PSD continua. Victor Ponta o aseamana pe Firea cu Traian Basescu: Tot ce nu era el in stare sa faca la Primarie dadea vina pe Guvern

Victor Ponta intervine in scandalul din interiorul PSD dintre Gabriela Firea si Sorin Grindeanu. Dupa ce primarul general l-a acuzat pe premier de proasta comunicare si de atitudine negativa la adresa.

Victor Ponta o critica pe Gabriela Firea, dupa ce s-a aratat nemultumita de premierul Grindeanu si activitatea ministrilor sai

Fostul premier Victor Ponta a reactionat, luni, dupa ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, a criticat activitatea lui Sorin Grindeanu si a Cabinetului pe care il conduce.

Victor Ponta, atac voalat la Gabriela Firea pentru criticile aduse lui Grindeanu

Fostul premier Victor Ponta sare in apararea sefului actual al Guvernului, Sorin Grindeanu, dupa ce acesta, dar si o parte dintre ministri,au fost criticatide primarul general, Gabriela.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )