Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marian Vanghelie, din nou in fata instantei

B1 B1,
Marian Vanghelie, din nou in fata instantei

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, va ajunge vineri din nou in fata instantei, in dosarul in care este acuzat de acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, informeaza B1. continuă pe B1

Mircea Basescu si Marian Capatana, din nou in fata instantei

Mircea Basescu si Marian Capatana vor ajunge azi in fata instantei. Magistratii Tribunalului Constanta judeca un nou termen pe fond in dosarul in care fratele fostului presedinte este acuzat.

Sorin Oprescu, adus din nou la DNA: Primarul suspendat al Capitalei trebuie sa semneze documentele legate de perchezitiile informatice

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost adus, vineri, pentru a doua zi consecutiv, la Directia Nationala Anticoruptie. Conform procedurilor legale, Oprescu trebuie sa semneze documentele legate de.

Clipe tensionante pentru Marian Vanghelie. Edilul ajunge din nou in fata magistratilor

Marian Vanghelie ajunge astazi in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. Potrivit procurorilor DNA, in.

Mesajele lui Marian Vanghelie pentru Victor Ponta si Sorin Oprescu: Nu ma bucur de raul altuia. Numai nebunul se bucura!

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, este de parere ca premierul Victor Ponta ar trebui sa lase Romania in pace si sa se duca in Dubai. Vanghelie s-a prezentat vineri la Tribunalul Bucuresti, unde are termen in dosarul in care este acuzat de acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani.

Marian Vanghelie, despre Sorin Oprescu: ii urez sanatate. Este greu. Nu ma bucur de raul altuia (VIDEO)

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie i-a transmis sanatate primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, care este arestat preventiv pentru luare de mita. ii urez sanatate. Este greu. Nu ma.

Marian Vanghelie, despre Victor Ponta: Sa lase tara asta in pace si sa se duca in Dubai

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, este de parere ca premierul Victor Ponta ar trebui sa lase Romania in pace si sa se duca in Dubai. Sa lase tara asta in pace si sa se duca in Dubai.

Marian Vanghelie, despre Victor Ponta: Sa lase tara asta in pace si sa se duca in Dubai (VIDEO)

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, este de parere ca premierul Victor Ponta ar trebui sa lase Romania in pace si sa se duca in Dubai. Sa lase tara asta in pace si sa se duca in Dubai.

Magistratii au dat un nou termen pentru Marian Vanghelie. Acelasi personaj de incurca in denunturi!

10 - Magistratii au dat un nou termen pentru Marian Vanghelie. Acesta va merge din nou la Tribunalul Bucuresti pe data de 6 octombrie, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita.

Mircea Basescu si familia lui Bercea Mondial din nou in fata magistratilor

Mircea Basescu si familia lui Bercea Mondial ajung astazi in fata magistratilor. Este prima confruntare dupa ce Antena 3 a difuzat noile imagini care il incrimineaza pe fratele fostului presedinte. La termenul.

Biciclistii ies din nou in strada pe 19 septembrie. Acestia vor piste pe carosabil si un oras pentru oameni

Biciclistii bucuresteni au anuntat ca vor iesi sambata din nou in strada pentru a cere autoritatilor sa faca piste pentru biciclete si un oras pentru oameni nu numai pentru masini. Evenimentul se organizeaza de doua ori pe an, incepand din 2012, si aduna mii de participanti.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2907 seconds )