Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marii ABSENTI ai alegerilor. Cine a iesit din cursa pentru parlamentarele din decembrie.

România Liberă România Liberă,
Marii ABSENTI ai alegerilor. Cine a iesit din cursa pentru parlamentarele din decembrie.

Politicieni importanti, unii cu state vechi in Parlament, altii foarte cunoscuti publicului, vor ramane fara mandate dupa alegerile din decembrie. Unii au renuntat invocand decizii personale, altii au fost scosi de pe listele de candidati de conducerea formatiunilor din care fac parte. Multi aveau prea multe probleme penale pentru a mai fi frecventabili. Chiar si intr-o politica murdara cum e cea din Romania. Radu Berceanu - Liderul PDL este unul dintre cei mai longevivi parlamentari romani, . continuă pe România Liberă

Laura Codruta Kovesi iesit din cursa pentru sefia DNA

Fostul procuror general, Laura Codruta Kovesi, a renuntat la cursa pentru sefia DNA, preferand sa se ocupe de indatoririle de inalt reprezentant al Ministerului Justitiei pentru relatia cu Comisia Europeana, functie ocupata recent, reiese dintr-o comunicare oficiala a ministerului.

Laura Codruta Kovesi a iesit din cursa pentru sefia DNA

Fostul procuror general, Laura Codruta Kovesi, a renuntat la cursa pentru sefia DNA, preferand sa se ocupe de indatoririle de inalt reprezentant al Ministerului Justitiei pentru relatia cu Comisia Europeana, functie ocupata recent, reiese dintr-o comunicare oficiala a ministerului.

Kovesi a RENUNTAT la cursa pentru sefia DNA. Vezi de ce.

Codruta Kovesi a informat, joi, Ministerul Justitiei cu privire la faptul ca, intrucat a preluat din 16 octombrie functia de Inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la Bruxelles pe probleme privind reforma justitiei, nu se poate prezenta la interviul pentru functia de sef al DNA, informeaza Mediafax. Surse oficialie au declarat, pentru Mediafax, ca fostul procuror general al Romaniei, Codruta Kovesi, inscris in cursa pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie DNA), a comunicat faptul ca .

Peste 15.600 de absolventi au IESIT din SOMAJ, prin incadrare, din iulie 2011 pana in ...

Peste 15. 600 de absolventi care erau inregistrati in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) au iesit din somaj, prin incadrare in munca, in perioada iulie 2011 - iulie 2012, precizeaza institutia, intr-un raspuns solicitat de agentia Mediafax. Potrivit datelor centralizate de ANOFM, 15. 681 de absolventi someri au reusit sa-si gaseasca un loc de munca din luna iulie a anului trecut si pana in aceeasi perioada din 2012. Din totalul celor care au reusit sa iasa din .

Bucataria, cel mai periculos loc din casa pentru iPhone. Vezi cum se distrug popularele telefoane Apple

Bucataria este cel mai periculos loc din casa pentru un iPhone. Conform unui studiu recent, circa 21 % dintre utilizatorii popularului telefon Apple au reusit sa isi distruga mobilul in bucatarie, relateaza.

Culise: De ce s-a retras Kovesi din lupta pentru DNA.

Motivul real pentru care Codruta Kovesi a renuntat la candidatura pentru functia de sef al DNA ar fi faptul ca nu ar dori sa cautioneze cu prezenta ei simulacrul de transparenta si corectitudine a selectiei procurorului general si a sefului DNA, organizat de ministrul Justitiei. Initiat, fostul procuror general isi depusese candidatura pentru functia de sef al DNA. Razgandirea Codrutei Kovesi ar fi survenit insa in urma reprosurilor fostilor colegi cu care a colaborat bine la Parchetul .

Cuba elimina permisul de iesire din tara pentru calatoriile in strainatate.

Cubanezii vor avea nevoie doar de un pasaport pentru a putea calatori in strainatate incepand din 14 ianuarie, dupa eliminarea permisului de iesire din tara si scrisorii de invitatie, in cadrul unei reforme a legislatiei privind migrarea, a anuntat marti Guvernul cubanez, relateaza AFP, citata de Mediafax. Durata sejurului in strainatate creste, de asemenea, de la 11 la 24 de luni, potrivit noii legi privind migratia, care va intra in vigoare la 90 de zile dupa publicarea ei, marti, in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )