Libnet.ro
UNICEF

10:45

Marilyn Manson, abandonat de casa de discuri dupa acuzatiile de abuz facute de actrita Evan Rachel Wood

Adevărul Adevărul,
Marilyn Manson, abandonat de casa de discuri dupa acuzatiile de abuz facute de actrita Evan Rachel Wood

Starul american Marilyn Manson a fost abandonat de casa de discuri cu care colabora, dupa acuzatiile de abuz facute de actrita Evan Rachel Wood, care i-a fost partenera mai multi ani. continuă pe Adevărul

Acuzatii grave la adresa lui Marilyn Manson. Fosta logodnica, o actrita celebra: A inceput sa ma seduca pe vremea cand eram adolescenta si m-a abuzat teribil ani de zile

Controversatul Marilyn Manson 52 de ani) ar fi abuzat-o de-a lungul timpului pe actrita Evan Rachel Wood 33 de ani), celebra pentru seria Westworld, de pe HBO GO. Acuzatiile au fost facute publice pe pagina de.

Cine este Evan Rachel Wood, actrita americana care il acuza pe Marilyn Manson de abuzuri

Evan Rachel Wood, actrita, cantareata si activista, a povestit luni ca in spatele abuzurilor suferite in trecut a statBrian Hugh Warner, cunoscut drept Marilyn Manson. Dupa aceste declaratii, Loma.

O actrita celebra, abuzata de Marilyn Manson?! Acuze extrem de grave

O actrita celebra, abuzata de Marilyn Manson?! Acuze extrem de grave aduse controversatului artist. Cine este faimoasa actrita care a avut curajul de a recunoaste in mod public drama prin care a trecut din cauza lui Manson. Frumoasa blondina a marturisit ca a fost agresata sexual, ani la randul, de fostul sot al Ditei von .

O actrita din Westworld ilacuza pe Marilyn Manson de agresiuni sexuale: M-a abuzat oribil ani de zile

ActritaEvan Rachel Woodl-a acuzat pe Marilyn Manson ca a supus-o abuzurilor ani de zile. Cel putin alte patru femei au adus acuzatii impotriva muzicianului.

O actrita din Westworld il acuza pe Marilyn Manson de abuzuri: A inceput sa ma seduca pe vremea cand eram adolescenta

Actrita Evan Rachel Wood l-a acuzat pe muzicianul Marilyn Manson ca a supus-o abuzurilor ani de zile, relateaza luni The Independent si Vanity Fair citate de Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )