Libnet.ro
UNICEF

15:00

Marin Condescu: Buna seara, la revedere

Adevărul Adevărul,
Marin Condescu: Buna seara, la revedere

Marin Condescu a refuzat sa faca vreo declaratie jurnalistilor, atunci cand a fost dus la spital pentru efectuarea de investigatii medicale. continuă pe Adevărul

Marin Condescu, retinut de DNA

Marin Condescu, presedintele celor de la Pandurii Targu Jiu, a fost retinut marti seara de procurorii DNA. El a fost dus la spital pentru teste medicale, procedura standard inainte de a fi retinut 24 de ore.

Marin Condescu a fost retinut dupa audieri la Politia Gorj

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost retinut, marti seara, dupa ce a fost audiat la sediul Inspectoratului Judetean de Politie, anunta Mediafax.

UPDATE Marin Condescu a fost retinut dupa audieri la Politia Gorj, sub acuzatia de inselaciune, delapidare, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si spalare de bani

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost retinut, marti seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat la sediul Inspectoratului Judetean de Politie, anunta Mediafax.

Marin Condescu, retinut pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost retinut, in aceasta seara, pentru 24 de ore, fiind acuzat de spalare de bani.

Seful clubului Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, RETINUT.

Marin Condescu, seful clubului Pandurii Tg. Jiu, a fost retinut de Inspectoratul Judetean de Politie Gorj pentru 24 de ore, fiind acuzat de spalare de bani si uz de fals, conform B1 TV. Condescu este acuzat ca a imprumutat de la banci 500. 000 de euro, pe care i-a depus in contul clubului si apoi i-a retras, dupa ce echipa s-a pus pe picioare financiar. Retinerea lui Condescu vine in urma unor perchezitii care au avut loc la inceputul lunii octombrie.

Marin Condescu, presedintele clubului Pandurii, retinut 24 de ore

Marin Condescu, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Pandurii Targu Jiu a fost retinut 24 de ore, pentru spalare de bani, fals si uz de fals. Condescu este suspectat de spalare de bani, fals si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )