Libnet.ro
UNICEF

14:45

Marin Condescu, patronul Pandurii Targu Jiu, a fost retinut. Vezi detalii despre ancheta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marin Condescu, patronul Pandurii Targu Jiu, a fost retinut. Vezi detalii despre ancheta

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului sportiv Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost retinut, marti seara, dupa ce a fost audiat la sediul Inspectoratului Judetean de Politie, transmite Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Magistrati: Condescu acuzat ca a falsificat trei contracte si a prejudiciat Pandurii Targu Jiu cu 2,6 milioane de lei

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului Sportiv Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, retinut pentru delapidare, fals in inscrisuri, uz de fals si spalare de bani, este acuzat ca a falsificat trei.

Marin Condescu, acuzat ca a prejudiciat Pandurii Targu Jiu cu 2,6 milioane de lei.

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului Sportiv Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, este acuzat ca a falsificat trei contracte de cesiune de creante si ca a prejudiciat clubul cu peste 2,6 milioane de lei, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului Tribunalului Gorj, procuror Cristina Ciobanu, trei contracte de cesiune cu firma Edenred Romania SRL Bucuresti, care asigura tichetele de masa pentru minerii din fosta Societate Nationala a Lignitului Oltenia, .

Seful clubului Pandurii Targu Jiu, retinut pentru 24 de ore pentru spalare de bani si fals

Presedintele clubului de fotbal Pandurii Targu-Jiu, MarinCondescu, a fost retinut marti pentru 24 de ore de catre Inspectoratul de Politie Judetean Gorj, fiind acuzat pentru spalare de bani, fals si uz de.

Liga I: FC Viitorul - Pandurii Targu Jiu, scor 0-1

Echipa Pandurii Targu Jiu a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 1-0, formatia FC Viitorul, intr-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, disputat la Chiajna. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de.

Pandurii Targu-Jiu invinge Viitorul si se apropie de podiumul din Liga I

Pandurii Targu-Jiu a castigat duminica deplasarea de la Chiajna, impotriva celor de la Viitorul, scor 1-0, intr-un meci contand in etapa cu numarul XIV, a Ligii I.

Marin Condescu, presedintele clubului de fotbal Pandurii Targu Jiu, a fost retinut pentru spalare de bani

Marin Condescu, presedintele clubului Pandurii si al Federatiei Nationale Mine Energie, a fost retinut pentru 24 de ore, pentru spalare de bani si o serie de alte infractiuni.

Fostul vicepresedinte al Pandurii Targu Jiu Viorel Temelescu a fost retinut in acelasi dosar cu Condescu

Fostul vicepresedinte al clubului PanduriiTargu Jiu, Viorel Temescu, a fost retinut si el marti seara, pentru 24 de ore, pentru complicitate la dosarul in care a fost retinut Condescu. Acesta a fost audiat.

Marin Condescu, retinut de DNA

Marin Condescu, presedintele celor de la Pandurii Targu Jiu, a fost retinut marti seara de procurorii DNA. El a fost dus la spital pentru teste medicale, procedura standard inainte de a fi retinut 24 de ore.

Marin Condescu, retinut pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost retinut, in aceasta seara, pentru 24 de ore, fiind acuzat de spalare de bani.

Marin Condescu, presedintele clubului Pandurii, retinut 24 de ore

Marin Condescu, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Pandurii Targu Jiu a fost retinut 24 de ore, pentru spalare de bani, fals si uz de fals. Condescu este suspectat de spalare de bani, fals si.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )