Libnet.ro
UNICEF

19:30

Marinarea, secretul fripturii perfecte. Cum se marineaza fiecare tip de carne si ce condimente se folosesc

Adevărul Adevărul,
Marinarea, secretul fripturii perfecte. Cum se marineaza fiecare tip de carne si ce condimente se folosesc

Friptura este nelipsita de pe mesele de Sarbatori, fie ca e de porc, pui, curcan sau vita. Secretul unei fripturi fragede si suculente consta in marinarea carnii. Acest procedeu era folosit in trecut si pentru conservare, dar astazi are rolul de a fragezi si aromatiza carnea. Iata cateva trucuri pentru a obtine friptura perfecta. continuă pe Adevărul

Secretul maionezei perfecte pentru salata de boeuf. Ce trebuie sa folosesti, de fapt, la preparare

Maioneza este unul dintre principalele ingrediente la salata de boeuf delicioasa. Pentru ca ea sa aiba consistenta perfecta, celebrul bucatar Jaamie Oliver utilizeaza doua tipuri de ulei. Ingrediente maioneza 2 galbenusuri de ou 2 linguri de mustar de Dijon 250 ml de ulei de masline 250 ml de ulei de floarea soarelui 1-2 linguri de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )