Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marine Le Pen: Franta este slabita in fata terorismului din cauza apartenentei la UE

Antena3 Antena3,
Marine Le Pen: Franta este slabita in fata terorismului din cauza apartenentei la UE

Franta este slabita in fata amenintarii teroriste din cauza apartenentei sale la Uniunea Europeana, in special pentru ca nu poate isi poate asigura ea insasi controlul frontierelor sale, a afirmat. continuă pe Antena3

Marine Le Pen: Franta este slabita in fata terorismului din cauza APARTENENTEI la UE

Presedintele Frontului National, Marine Le Pen, sustine ca ceea ce s-a intamplat la Paris saptamana trecuta a fost posibil din cauza faptului ca Franta este membru al Uniunii Europene si astfel controlul la frontiere nu mai exista. Daca am fi avut frontiere nationale, am fi oprit probabil la frontiera nationala multi dintre cei care s-au intors pe teritoriul francez dupa ce au plecat sa lupte in Siria sau sa se antreneze in Yemen, asa cum a fost cazul unuia dintre teroristii fundamentalisti ucisi in ultimele zile, a adaugat Le Pen, referindu-se la Said Kouachi, unul dintre cei doi autori ai atacului de la Charlie Hebdo.

Marine Le Pen: Franta este slabita in fata amenintarii teroriste din cauza apartenentei sale la Uniunea Europeana

Franta este slabita in fata amenintarii teroriste din cauza apartenentei sale la Uniunea Europeana, a afirmat marti presedintele Frontului National, Marine Le Pen, potrivit AFP. in fata.

Franta este amenintata de noi atacuri din partea Al-Qaida: Nu veti fi in siguranta atat timp cat veti lupta impotriva lui Allah

Un lider religios al Al-Qaida in Peninsula Araba AQPA), din care ar fi facut parte fratii Kouachi, autorii atentatului de la Charlie Hebdo, a amenintat Franta cu noi atacuri, intr-o inregistrare video, a anuntat SITE, care monitorizeaza site-urile.

Le Parisien: Terorista care a fugit din Franta ESTE iN SIRIA

Publicatia Le Parisien anunta ca Hayat Boumeddiene, presupusa concubina a lui Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de vineri la un magazin kosher din estul Parisului s-ar afla in Siria. Stire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )