Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marinescu cere bani europeni pentru somerii de la Otelu Rosu

România Liberă România Liberă,
Marinescu cere bani europeni pentru somerii de la Otelu Rosu

Europarlamentarul PDL Marian Jean Marinescu a cerut Comisiei Europene sa gaseasca o solutie pentru a-i ajuta pe somerii concediati de Ductil Steel Otelu Rosu. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Ucraina trebuie sa gaseasca resurse pentru a plati datoriile la gaze. Nu poate cere bani zilnic

Traian Basescu, presedintele Romaniei a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este un sustinator al sprijinirii Ucrainei, dar a precizat ca Kievul nu poate cere bani in fiecare zi, ci trebuie sa gaseasca resurse interne pentru a-si achita datoriile la gaze. Ucraina nu poate cere bani in fiecare zi. Da, sunt un sustinator al sprijinirii Ucrainei in momente dificile. in acelasi timp, stim foarte bine ceea ce a spus FMI zilele acestea, ca Ucraina trebuie sa gaseasca resurse interne, pentru ca aceste resurse exista.

Traian Basescu: Ucraina sa gaseasca resurse pentru a plati datoriile la gaze; nu poate cere bani zilnic

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este un sustinator al sprijinirii Ucrainei, dar a precizat ca Kievul nu poate cere bani in fiecare zi, ci trebuie sa gaseasca resurse interne pentru a-si achita datoriile la gaze, transmite Mediafax.

Traian Basescu: Ucraina nu poate cere bani zilnic. Trebuie sa gaseasca resurse pentru a plati datoriile la gaze

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca este un sustinator al sprijinirii Ucrainei, insa a precizat ca Kievul nu poate cere bani in fiecare zi, ci trebuie sa gaseasca resurse interne.

Propunere controversata in Italia: Primarul unui orasel cere autobuze speciale pentru romii din comunitatea sa

Primarul unui orasel, in nordul Italiei, a propus introducerea de autobuze speciale pentru romii din comunitatea sa, informeaza AFP. Claudio Gambino, primar din partea Partidului Democrat al orasului Borgaro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )