Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mario Draghi: Supervizarea bancara va intra in vigoare din ianuarie 2013.

România Liberă România Liberă,
Mario Draghi: Supervizarea bancara va intra in vigoare din ianuarie 2013.

Presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, a subliniat necesitatea unui singur mecanism de supervizare pentru bancile din zona euro care sa devina operational din ianuarie 2013, transmit AGI si AP, potrivit Agerpres. Sunt in derulare dezbaterile privind data intrarii in vigoare a mecanismului. Cred ca este foarte important sa fie introdus din ianuarie 2013, a afirmat presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, in fata Comisiei pentru Afaceri Economice si Monetare. De . continuă pe România Liberă

Draghi: BCE sustine drepturi egale in uniunea bancara pentru tarile din afara zonei euro.

Banca Centrala Europeana BCE) doreste ca tarile din afara zonei euro care vor participa la uniunea bancara planificata de statele zonei euro sa aiba aceleasi drepturi cu acestea din urma, a declarat presedintele BCE, Mario Draghi, citat de EUobserver, informeaza Mediafax. Consideram ca statele UE din afara zonei euro ar trebui sa aiba aceleasi drepturi in viitoarea uniune bancara, n. r. ) precum tarile membre euro. Trebuie sa vedem cum putem realiza din punct de vedere legal acest lucru, dar .

Mario Draghi: BCE nu va tipari bani pentru rezolvarea crizei din zona euro

Banca Centrala Europeana BCE) nu va tipari bani pentru rezolvarea crizei datoriilor din zona euro, a declarat marti presedintele sau, Mario Draghi, citat de AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3224 seconds )