Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mario Draghi: Uniunea Europeana are nevoie ca Marea Britanie sa fie mai europeana

B1 B1,
Mario Draghi: Uniunea Europeana are nevoie ca Marea Britanie sa fie mai europeana

Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), a spus, vineri, ca Uniunea Europeana UE) are nevoie ca Marea Britanie sa aiba o atitudine mai europeana, potrivit Mediafax. Acesta a explicat ca exista. continuă pe B1

JPMorgan, amendata cu 3 milioane de lire in Marea Britanie

Autoritatea pentru Conduita Financiara FCA) din Marea Britanie a amendat banca americana JP Morgan Chase and Co. cu 3,08 milioane de lire sterline 4,6 milioane de dolari) pentru ca nu a reusit sa demonstreze ca le-a oferint clientilor consultanta corespunzatoare.

Aberdeen Asset Management, grup puternic de administrare a investitiilor din Marea Britanie a cumparat 5,4% din BRD

Unul dintre cele mai puternice grupuri de admnistrare a investitiilor din Marea Britanie, Aberdeen Asset Management, a ajuns sa detina 5,43% dintre actiunile BRD Societe Generale, informeaza Ziarul Financiar.

Aberdeen Asset Management, grup puternic de administrare a investitiilor din Marea Britanie, a cumparat 5,4% din BRD

Unul dintre cele mai puternice grupuri de admnistrare a investitiilor din Marea Britanie, Aberdeen Asset Management, a ajuns sa detina 5,43% dintre actiunile BRD Societe Generale, informeaza Ziarul Financiar.

in Marea Britanie, legea casatoriilor gay a trecut de Camera Comunelor

Camera Comunelor din Marea Britanie a adoptat marti un proiect de lege pentru legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex in Anglia si Tara Galilor.

Marea Britanie cere UE sa introduca aripa militara a Hezbollah pe lista entitatilor teroriste

Marea Britanie a cerut Uniunii Europene sa introduca aripa militara a organizatiei siite libaneze Hezbollah pe lista entitatilor teroriste. Solicitarea urmeaza sa fie discutata in luna iunie de un grup specia.

Marea Britanie ar fi solicitat UE sa introduca aripa militara a Hezbollah pe lista entitatilor teroriste

Marea Britanie a cerut Uniunii Europene sa introduca aripa militara a organizatiei siite libaneze Hezbollah pe lista entitatilor teroriste, argumentand ca militanti ai miscarii islamiste sunt implicati in.

Marea Britanie cere UE sa introduca aripa militara a Hezbollah pe lista entitatilor teroriste.

Marea Britanie a cerut Uniunii Europene sa introduca aripa militara a organizatiei siite libaneze Hezbollah pe lista entitatilor teroriste. Solicitarea urmeaza sa fie discutata in luna iunie de un grup special de lucru european. Autoritatile britanice au argumentat ca militanti ai miscarii islamiste sunt implicati in comiterea atentatului antiisraelian din Bulgaria, potrivit Ynetnews, citat de b1. ro. Cerem Europei sa raspunda in mod colectiv si puternic la atentatul terorist comis la .

Islanda va organiza un referendum privind aderarea la Uniunea Europeana

Partidele care au castigat alegerile parlamentare in Islanda au ajuns la un acord pentru o coalitie guvernamentala, care prevede, printre altele, si un referendum privind aderarea tarii la Uniunea Europeana. Par.

Noul prim ministru al Islandei amana negocierile privind aderarea la Uniunea Europeana

Noul prim ministru al Islandei, Sigmundur David Gunnlaugsson, liderul Partidului Progresiv de centru-dreapta, a anuntat ca va amana tratativele cu Uniunea Europeana inainte ca un referendum sa aiba loc.

Victor Ponta, la Bruxelles: Comisia Europeana are optiunea de a permite adaptarea legislatiei pentru explorarea gazelor de sist

Comisia Europeana are optiunea de a permite statelor UE sa isi adapteze legislatia pentru a incuraja explorarea gazelor de sist, cu respectarea standardelor de mediu. Afirmatia a fost facuta de premierul.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )