Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mario Iorgulescu era BAUT in momentul in care a produs accidentul. Ce alcoolemie avea Surse: Fiul sefului LPF, depistat POZITIV LA COCAINA (VIDEO)

B1 B1,
Mario Iorgulescu era BAUT in momentul in care a produs accidentul. Ce alcoolemie avea Surse: Fiul sefului LPF, depistat POZITIV LA COCAINA (VIDEO)

Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), era baut cand a produs teribilul accident rutier in care a murit un tanar de 25 de ani, tatal a doua fetite. continuă pe B1

Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit tanarul de 24 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF

Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, a consumat alcool in momentul in care a produs accidentul rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24de ani. Surse judiciare, citate de.

Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF

Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), era baut in noaptea de sambata spre duminica, atunci cand a produs accidentul rutier in care a murit un tanar de 25 de ani, potrivit Libertatea.

Mario Iorgulescu era beat si drogat, conform anchetatorilor. Ce fel de droguri a consumat fiul presedintelui LPF

Mario Iorgulescu era sub influenta bauturilor alcoolice, dar si sub influenta unor substante halucinogene, conform unor surse din ancheta. Tanarul se afla in stare grava la Spitalul Elias din Capitala, dupa accidentul rutier violent pe care chiar acesta l-a produs in cursul zilei de sambata. Din pacate, medicii au confirmat recent ca starea lui de .

Mario Iorgulescu consumase atat alcool, cat si cocaina inainte de a provoca accidentul rutier in care a murit un tanar

Medicii legisti confirma ca Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influenta drogurilor in momentul in care a provocat accidentul in care un tanar si-a pierdut viata, potrivit Digi 24. De asemenea, Mario Iorgulescu era baut. Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF.

Date oficiale: Mario Iorgulescu consumase cocaina si avea o alcoolemie de 1,96 gl in sange in momentul in care a produs accidentul mortal

Au aparut primele informatii oficiale despre starea in care se afla Mario Iorgulescu in momentul in care a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Conform Parchetului de pe langa Judecatoria.

Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu, declaratie socanta: Am avut noroc de la Dumnezeu!

Accidentul de pe Soseaua Chitilei in care a fost implicat si fiul sefului de la Liga ar fi putut insemna un carnagiu. Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu a facut marturisiri incredibile. Barbatul a.

Exclusiv! Imagini cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu - VIDEO

Antena 3 a prezentat, luni, imagini in exclusivitate cu accidentul produs, duminica dimineata, de Mario Iorgulescu. Imaginile au fost captate de o camera de supraveghere. Stire in curs de.

Imagini socante cu momentul accidentului produs de Mario Iorgulescu - VIDEO

Antena 3 a prezentat, luni, imagini in exclusivitate cu accidentul produs, duminica dimineata, de Mario Iorgulescu. Imaginile au fost captate de o camera de supraveghere. Stire in curs de.

Parintii barbatului mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu acuza familia acestuia: Sa ne lase sa ne inmormantam copilul, sa nu mai...

La cateva zile dupa accidentul provocat de Mario Iorgulescu, celebrul sau tata, Gino Iorgulescu, pare extrem de afectat de cele intamplate. Gino Iorgulescu si-a exprimat durerea si pentru familia pe care fiul.

Parintii tanarului mort in accidentul produs de Mario Iorgulescu acuza autoritatile ca vor musamalizarea cazului

Parintii tanarului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu acuza autoritatile ca vor musamalizarea cazului, pentru ca nimeni nu le-a spus nimic despre ce s-a intamplat in noaptea accidentului. intre timp familia Iorgulescu a transmis ca va face tot ceea ce este omeneste posibil pentru cresterea si educatia celor doi copii ramasi orfani. Pe de alta parte medicii anunta ca nici starea lui Mario Iorgulescu nu se imbunatateste.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )