Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mario Iorgulescu a fost mutatin mare secret de la clinica din Milano

Antena3 Antena3,
Mario Iorgulescu a fost mutatin mare secret de la clinica din Milano

Mario Iorgulescu a fost mutatde familie la o alta clinica, in mare secret, procurorii romani avand la cunostinta acest demers. continuă pe Antena3

Mario Iorgulescu ar fi fost externat in mare secret din clinica din Milano

Situatia lui Mario Iorgulescu este, la ora actuala, una incerta. Pus sub acuzare de procurori in cazul accidentului in care a murit Dani Vicol, Mario Iorgulescu s-ar afla, teoretic, in Italia, unde urmeaza un complex program de recuperare medicala.

Veste de ultima ora despre Mario Iorgulescu. Ce au anuntat acum medicii de la spitalul din Milano

Veste de ultima ora despre Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF. Ce au anuntat acum medicii de la spitalul din Milano? Ce au anuntat medicii de la spitalul din Milano despre Mario Iorgulescu? Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, a provocat un accident pe 8 septembrie in urma caruia a murit .

CES 2020: Ce vor prezenta marile companii de tehnologie la cel mai mare eveniment tech din SUA

Ca in fiecare inceput de an, ne pregatim pentru una dintre cele mai mari conventii de startup-uri si companii din domeniul tehnologiei din lume: CES 2020. Evenimentul ajuns la a 53-a editie este o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. Iata la ce sa ne asteptam in 2020 de la marile companii de tehnologie prezente la International Consumer Electronics Show CES).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )