Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mario Iorgulescu, urmarit penal pentru ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului

Antena3 Antena3,
Mario Iorgulescu, urmarit penal pentru ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului

Este scandal dupa plecarea din tara a lui Mario Iorgulescu, transferat la un spital din strainatate. Spitalul Elias sustine ca mutarea a fost facuta dupa ce anchetatorii au fost anuntati, informatie. continuă pe Antena3

Mario Iorgulescu, urmarit penal. Parchet: Transferul acestuia la o clinica din afara tarii nu impiedica ancheta

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, este urmarit penal pentru ucidere din culpa si conducere sub influenta alcoolului, anunta Parchetul Tribunalului Bucuresti. Procurorii spun ca ancheta penala continua, chiar daca tanarul a fost transferat la o clinica din strainatate si ca au incercat sa ii aduca la cunostinta acestuia acuzatiile, dar nu au reusit din cauza starii de sanatate a fiului sefului LPF.

Mario Iorgulescu, transferat intr-un spital din strainatate

Spitalul Universitar de Urgenta Elias anunta ca Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a parasit luni unitatea medicala, urmand a continua tratamentul in strainatate.

UPDATE Mario Iorgulescu a ramas tot la Elias, din cauza unor defectiuni la aeronava cu care trebuia transferat in Italia. Operatiunea, in mare secret

Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, se afla in stare grava dupa accidentul pe care l-a provocat pe 8 septembrie. El a fost transferat atunci, imediat, la spitalul Elias din Bucuresti. Dar se pare ca nu s-ar mai afla acolo. UPDATE: Surse din cadrul Spitalului Elias au declarat in cursul diminetii de sambata ca transferul lui .

Comunicat Parchet: Transferul lui Mario Iorgulescu la o clinica din afara tarii nu impiedica desfasurarea in continuare a urmaririi penale

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a precizat ca transferul lui Mario Iorgulescu la o clinica din strainatate nu va influenta desfasurarea anchetei. Mario Iorgulescu este in continuare cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Mario Iorgulescu, transferat la un spital din strainatate contrar recomandarilor medicale. Fiul sefului LPF era internat la Elias, dupa ce a provocat un accident rutier soldat cu moartea unui tanar

Spitalul Elias a anuntat ca, la cererea familiei si contrar recomandarilor medicale, Mario Iorgulescu, care a produs un accident mortal in urma cu doua saptamani, a fost transferat luni dimineata la o.

Mario Iorgulescu trebuia sa fie transferat la o clinica din strainatate vineri noapte. Ce a impiedicat mutarea lui

Medicii si familia lui Mario Iorgulescu au incercat, in noaptea de vineri spre sambata, sa-l transfere pe Mario la o clinica din Italia, cu un avion. Din cauza unei defectiuni tehnice a aeronavei, insa, transferul nu a fost posibil si tanarul se afla inca in tara.

Mario Iorgulescu, transferat de la Spitalul Elias in strainatate. Cum a reusit Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu a fost transferat in strainatate pe ascuns pentru a urma un tratament medical, la cererea expresa a familiei si contrar recomandarilor medicilor. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu se afla internat la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in urma accidentului de circulatie in care a ucis un tanar .

UPDATE Medici: La cererea familiei si contrar recomandarilor, Mario Iorgulescu a fost transferat la un spital din strainatate

Medicii de la Spitalul Elias anunta ca, la cererea familiei si contrar recomandarilor cadrelor medicale, Mario Iorgulescu a fost transferat, luni dimineata, la un spital din strainatate. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, procurorii ar fi vrut sa-l audieze de joi pe Mario Iorgulescu pentru a-l pune sub invinuire, dar medicii ar fi motivat ca nu este indicat. in urma cu doua saptamani, Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24 de ani, iar analizele au stabilit ca el era baut si consumase cocaina.

Mario Iorgulescu, primele cuvinte dupa ce s-a trezit din coma. Ce a intrebat

Mario Iorgulescu s-a trezit din coma! Dupa ce surse medicale declarau zilele trecute ca Mario a inceput sa reactioneze la medicamente, ba chiar a si miscat mana, lucru pe care nu a putut sa-l faca inca de pe 8 septembrie, acum lucrurile merg in directia buna pentru tanar si familia sa. Se pare ca rugaciunile .

Medicii ar fi incercat transferul lui Mario Iorgulescu in Italia, insa aeronava cu care trebuia sa zboare ar fi avut o defectiune tehnica - surse

Medicii si familia lui Mario Iorgulescu au incercat, in noaptea de vineri spre sambata, sa-l transfere pe tanar de la Spitalul Elias la o clinica din Italia, transferul nereusind, astfel ca Mario se afla tot la unitatea spitaliceasca din Capitala, au declarat pentru Mediafax surse medicale. Transferul nu s-ar mai fi realizat din cauza unei defectiuni tehnice aparute la aeronava care urma sa efectueze zborul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )