Libnet.ro
UNICEF

18:30

Marioara Murarescu a murit la 66 de ani

Adevărul Adevărul,
Marioara Murarescu a murit la 66 de ani

Realizatoarea de emisiuni TV Marioara Murarescu a murit, in noaptea dinspre joi spre vineri, la varsta de 66 de ani. Informatia a fost confirmata de catre fiul ei. continuă pe Adevărul

ULTIMA ORA Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a murit

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani, transmite Mediafax. Realizatoarea de televiziune era bolnava de foarte multa vreme. Marioara Murarescu a fost realizatoare si prezentatoare a emisiunii de televiziune Tezaur folcloric, difuzata pe TVR.

VIDEO ARHIVA Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a murit

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani, transmite Mediafax. Realizatoarea de televiziune era bolnava de foarte multa vreme. Marioara Murarescu a fost realizatoare si prezentatoare a emisiunii de televiziune Tezaur folcloric, difuzata pe TVR.

ULTIMA ORA Marioara Murarescu a murit

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani, transmite Mediafax.

Marioara Murarescu a murit. Lumea artistilor este in doliu

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani. Marioara Murarescu era bolnava de foarte multa vreme. Ea a fost supusa, in vara anului.

A murit Marioara Murarescu.

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a incetat din viata in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani. Anul trecut, Marioara Murarescu a fost internata in luna iunie la Sectia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, unde a fost supusa unei interventii de indepartare a unei tumori la coloana vertebrala. Ulterior, realizatoarea TV a fost internata, in luna august la Spitalul Elias din Capitala, pentru continuarea ingrijirilor medicale. Marioara .

Marioara Murarescu a murit la varsta de 66 de ani

Realizatoarea TV Marioara Murarescu s-a stins din viata, joi noapte, la varsta de 66 de ani, dupa ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate in ultima perioada. Prezentatoarea emisiunii Tezaur.

Marioara Murarescu, mama folclorului romanesc, a murit la 66 de ani

Indragita realizatoare tv Marioara Murarescu, cea care candva aducea in casele romanilor poate cel mai iubit program folcloric lansat vreodata in Romania, Tezaur Folcloric, a incetat din viata noaptea trecuta, la 66 de ani, dupa o lunga si grea lupta cu cancerul.

Marioara Murarescu a murit la varsta de 67 de ani

Realizatoarea TV Marioara Murarescu s-a stins din viata, joi noapte, la varsta de 67 de ani, dupa ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate in ultima perioada. Prezentatoarea emisiunii Tezaur.

A murit Marioara Murarescu, realizatoarea emisiunii Tezaur folcloric

Realizatoarea de televiziune Marioara Murarescu a decedat in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani, potrivit postului de televiziune public, scrie Mediafax .

Marioara Murarescu, un pui de taran din Muscel care privea folclorul ca pe ceva viu

Marioara Murarescu, realizatoare si prezentatoare a emisiunii de televiziune Tezaur folcloric, a murit in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 66 de ani. Nascuta in sanul unei familii de preoti si caracterizata de un stil patriarhal de viata, Marioara Murarescu a lasat in urma tezaurul unei emisiuni indragite de mii de romani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )